Gå til innhold

Reker som har halvveis tint og så blir frosset igjen


Anbefalte innlegg

Skrevet

De kan man ikke spise?

Anonymkode: d8ad7...417

Fortsetter under...

Skrevet

Neivel

Anonymkode: b7349...902

Skrevet
2 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Neivel

Anonymkode: b7349...902

Nek. 

Du såg ikke spørsmålstegnet?

 

Anonymkode: d8ad7...417

Skrevet

Går nok fint, men kan forringe smaken litt.

Men dropp å tin reker ved å la de ligge noen timer i romtemperatur som de fleste gjør! Gjør heller slik neste gang:

Kok opp en stor kjele vann og skru av varmen. Hell rekene oppi direkte fra fryseren og la de ligg max 60 sekunder. Hel av vannet og legg rekene umiddelbart oppi en bolle iskaldt vann som står klar. Jobben er gjort på 5 minutter og rekene smaker som ferske.

Skrevet
1 time siden, Anonym bruker skrev:

Nek. 

Du såg ikke spørsmålstegnet?

 

Anonymkode: d8ad7...417

🤣

Anonymkode: b7349...902

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...