Anonym bruker Skrevet 4. juni 2019 #1 Skrevet 4. juni 2019 Vi skal ha gjester til lunsj og har ikke sjans til å lage det samme dag. Men det går vel fint å skjære opp melon, mango, jordbær osv og sette kaldt kvelden før? Og så skjære opp eple og pære rett før servering? Anonymkode: de42d...431
Anonym bruker Skrevet 4. juni 2019 #2 Skrevet 4. juni 2019 Synes ikke det holder seg. Anonymkode: e9357...1c3
Gjest KenCreek Skrevet 4. juni 2019 #3 Skrevet 4. juni 2019 Nei, ikke lag det dagen før. Det blir ikke friskt og ferskt. Alt må vel ikke være klappet og klart før gjestene kommer? Kutt opp frukt mens du småprater med gjestene, det tar uansett bare fem minutter.
Anonym bruker Skrevet 4. juni 2019 #4 Skrevet 4. juni 2019 Jeg ville ikke ha gjort det Anonymkode: b0185...2a3
Anonym bruker Skrevet 5. juni 2019 #5 Skrevet 5. juni 2019 Nei, frukt kuttet dagen før merker man godt at ikke er friskt og ferskt altså Anonymkode: e7e78...594
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå