Gå til innhold

Barna mine har gjentatte infeksjoner


Anbefalte innlegg

Skrevet
8 timer siden, Anonym bruker skrev:

Tran ER torskeleverolje. De to ordene er synonymer.

Anonymkode: f6579...bbd

Tran er i så fall torskeleverolje av dårlig kvalitet. Den er tuklet med og tilsatt syntetiske vitaminer, om mulig noen ekstra fyllstoffer for å bevare holdbarheten ytterligere.  Kanskje vanskelig for deg å skjønne forskjellen ?

Anonymkode: 4e792...fea

Videoannonse
Annonse
Skrevet
8 timer siden, Anonym bruker skrev:

Tull. D-vitaminer er fettløselige og kan ikke kokes bort. 

Du har en hang-up på syntetisk D-vitamin som du tar med deg inn i tråd etter tråd. Du kupper dem med irrelevante innlegg fulle av feile opplysninger. Kutt ut. Skriv din egen tråd.

Anonymkode: f6579...bbd

Du skjønner ikke at det er forskjell på syntetisk og ekte

Anonymkode: 4e792...fea

Skrevet
16 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Du skjønner ikke at det er forskjell på syntetisk og ekte

Anonymkode: 4e792...fea

Nei, spørsmålet her er ikke om det er forskjell på syntetisk og naturlig, men om det er syntetiske D-vitaminer i tran. Det har du ikke kommet med noen som helst dokumentasjon på.

Anonymkode: 5f0cc...30c

Skrevet
34 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Tran er i så fall torskeleverolje av dårlig kvalitet. Den er tuklet med og tilsatt syntetiske vitaminer, om mulig noen ekstra fyllstoffer for å bevare holdbarheten ytterligere.  Kanskje vanskelig for deg å skjønne forskjellen ?

Anonymkode: 4e792...fea

Kanskje vanskelig for deg å holde på sakligheten? 

Tran ER NAVNET på den olja man får når man koker torskelever. Har du noen gang kokt lever selv? 

Og dokumentasjonen du skulle komme med?

Anonymkode: f6579...bbd

Skrevet
40 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Ja,jeg har lært at syntetisk vitamin D ikke er bra for helsa. Å tro at syntetiske vitaminer er gunstig er vel en smule naivt. 

At høy varme gjør at næringsstoffer forringes er allmenn kunnskap 😊😉

En flaske tran holder kjempelenge . Hvordan tror du det det er mulig at noe som skal være ferskt kan holde så lenge?

Hvorfor har så mange vitamin-D-mangel når det ifølge deg er så optimalt å ta syntetisk vitamin D?

Anonymkode: 4e792...fea

Hvor har du lært det? Og hvilke forsøk og undersøkelser taler imot "syntetiske" vitaminer? Og hva konkret er skilnaden mellom det du mener er naturlig og det du mener er syntetisk?

Høy varme forringer noen næringsstoffer, men gjør derimot andre mer tilgjengelige, DET er allmenn kunnskap. F eks er næringsstoffene i poteter, rotfrukter og sopp mer tilgjengelige etter koking. Og D-vitaminene blir ikke borte, de kan ikke fordampe og er uendret etter koking. 

En flaske tran holder lenge fordi den kun består av én ting: tran, og dermed ikke kan f eks skille seg; og fordi bakterier lever veldig dårlig i reint fett, og den dermed ikke kan råtne. Dette er barnelærdom. Tranen selges i flasker av metall eller farget glass så den ikke påvirkes av lys, og flasken har tett kork og dermed blir ikke innholdet påvirka av oksygen. Dersom tranen BLIR påvirka av oksygen, vil den ikke holde seg like godt, men kan komme til å smake harskt. Oksydering = harskning. Den blir ikke giftig av det, ettersom bakteriene fortsatt ikke trives i den, bare vondere på smak.

En del nordmenn har D-vitaminmangel fordi de bor i Norge der de får lite sol, og fordi de har forlatt det litt mer gammeldagse kostholdet der feit fisk (som sild) hadde sin naturlige plass. Og når folk ikke vet at det er D-vitaminmangel de har, tar de heller ikke tilskudd.

38 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Det er dessverre tvilsomt at noen vil forske på syntetisk vitamin D og hvorvidt det fungerer. Hvordan skal legemiddelindustrien overleve på sikt hvis det kommer fram at tilskudd av syntetisk vitamin D kan skape mye krøll i kroppen?

Anonymkode: 4e792...fea

Tvilsomt? Hva baserer du det på?

Og hvilket krøll, helt konkret? Symptomer, årsakssammenhenger, hvilke organer skades og på hvilken mengde kommer innslagspunktet?

Anonymkode: f6579...bbd

Skrevet
9 timer siden, Anonym bruker skrev:

Helt enig, men hvis det er allergi de plages av, så vil ikke dette hjelpe.

Anonymkode: f6579...bbd

Det kommer jo an på hva de eventuelt er allergiske mot. Er det pollen er det dumt å lufte. Er det støvmidd kan det være en god ide i kombinasjon med rengjøring. 

 

 

Anonymkode: 7a1c4...1dc

Skrevet
19 timer siden, Anonym bruker skrev:

Hvor har du lært det? Og hvilke forsøk og undersøkelser taler imot "syntetiske" vitaminer? Og hva konkret er skilnaden mellom det du mener er naturlig og det du mener er syntetisk?

Høy varme forringer noen næringsstoffer, men gjør derimot andre mer tilgjengelige, DET er allmenn kunnskap. F eks er næringsstoffene i poteter, rotfrukter og sopp mer tilgjengelige etter koking. Og D-vitaminene blir ikke borte, de kan ikke fordampe og er uendret etter koking. 

En flaske tran holder lenge fordi den kun består av én ting: tran, og dermed ikke kan f eks skille seg; og fordi bakterier lever veldig dårlig i reint fett, og den dermed ikke kan råtne. Dette er barnelærdom. Tranen selges i flasker av metall eller farget glass så den ikke påvirkes av lys, og flasken har tett kork og dermed blir ikke innholdet påvirka av oksygen. Dersom tranen BLIR påvirka av oksygen, vil den ikke holde seg like godt, men kan komme til å smake harskt. Oksydering = harskning. Den blir ikke giftig av det, ettersom bakteriene fortsatt ikke trives i den, bare vondere på smak.

En del nordmenn har D-vitaminmangel fordi de bor i Norge der de får lite sol, og fordi de har forlatt det litt mer gammeldagse kostholdet der feit fisk (som sild) hadde sin naturlige plass. Og når folk ikke vet at det er D-vitaminmangel de har, tar de heller ikke tilskudd.

Tvilsomt? Hva baserer du det på?

Og hvilket krøll, helt konkret? Symptomer, årsakssammenhenger, hvilke organer skades og på hvilken mengde kommer innslagspunktet?

Anonymkode: f6579...bbd

Tran kan ikke regnes som rent fett når det er tilsatt syntetiske vitaminer. Nå vet ikke jeg hva du legger i rent, men så er det vel heller ikke det som er sakens kjerne her

Møllers kaller det så fint «en justering» med syntetiske vitaminer etter at rensinga/ kokinga er overstått, men når personen spurte i hvor stor grad de justerer, altså hvordan det totale vitamin-innholdet fordeler seg sånn omtrent rent prosentvis for de syntetiske og de naturlige vitaminene lød det tørre og intetsigende svaret fra de som følgende: "en produkthemmelighet» ....😒

"Møllers er kokt ihjel, fjernet vitaminer for så å få andre tilsatt vitaminer.... og ja, Rosita torskeleverolje er ikke det.
 

Anonymkode: 4e792...fea

Skrevet
19 timer siden, Anonym bruker skrev:

Hvor har du lært det? Og hvilke forsøk og undersøkelser taler imot "syntetiske" vitaminer? Og hva konkret er skilnaden mellom det du mener er naturlig og det du mener er syntetisk?

Høy varme forringer noen næringsstoffer, men gjør derimot andre mer tilgjengelige, DET er allmenn kunnskap. F eks er næringsstoffene i poteter, rotfrukter og sopp mer tilgjengelige etter koking. Og D-vitaminene blir ikke borte, de kan ikke fordampe og er uendret etter koking. 

En flaske tran holder lenge fordi den kun består av én ting: tran, og dermed ikke kan f eks skille seg; og fordi bakterier lever veldig dårlig i reint fett, og den dermed ikke kan råtne. Dette er barnelærdom. Tranen selges i flasker av metall eller farget glass så den ikke påvirkes av lys, og flasken har tett kork og dermed blir ikke innholdet påvirka av oksygen. Dersom tranen BLIR påvirka av oksygen, vil den ikke holde seg like godt, men kan komme til å smake harskt. Oksydering = harskning. Den blir ikke giftig av det, ettersom bakteriene fortsatt ikke trives i den, bare vondere på smak.

En del nordmenn har D-vitaminmangel fordi de bor i Norge der de får lite sol, og fordi de har forlatt det litt mer gammeldagse kostholdet der feit fisk (som sild) hadde sin naturlige plass. Og når folk ikke vet at det er D-vitaminmangel de har, tar de heller ikke tilskudd.

Tvilsomt? Hva baserer du det på?

Og hvilket krøll, helt konkret? Symptomer, årsakssammenhenger, hvilke organer skades og på hvilken mengde kommer innslagspunktet?

Anonymkode: f6579...bbd

Dette blir alt for komplekst for å ta i denne tråden. Da må du i så tilfelle lese deg opp på magnesiumprotokollen hvis du har geniun interesse 😉 kalles også rotårsaksprotokoll

Anonymkode: 4e792...fea

Skrevet
19 timer siden, Anonym bruker skrev:

Hvor har du lært det? Og hvilke forsøk og undersøkelser taler imot "syntetiske" vitaminer? Og hva konkret er skilnaden mellom det du mener er naturlig og det du mener er syntetisk?

Høy varme forringer noen næringsstoffer, men gjør derimot andre mer tilgjengelige, DET er allmenn kunnskap. F eks er næringsstoffene i poteter, rotfrukter og sopp mer tilgjengelige etter koking. Og D-vitaminene blir ikke borte, de kan ikke fordampe og er uendret etter koking. 

En flaske tran holder lenge fordi den kun består av én ting: tran, og dermed ikke kan f eks skille seg; og fordi bakterier lever veldig dårlig i reint fett, og den dermed ikke kan råtne. Dette er barnelærdom. Tranen selges i flasker av metall eller farget glass så den ikke påvirkes av lys, og flasken har tett kork og dermed blir ikke innholdet påvirka av oksygen. Dersom tranen BLIR påvirka av oksygen, vil den ikke holde seg like godt, men kan komme til å smake harskt. Oksydering = harskning. Den blir ikke giftig av det, ettersom bakteriene fortsatt ikke trives i den, bare vondere på smak.

En del nordmenn har D-vitaminmangel fordi de bor i Norge der de får lite sol, og fordi de har forlatt det litt mer gammeldagse kostholdet der feit fisk (som sild) hadde sin naturlige plass. Og når folk ikke vet at det er D-vitaminmangel de har, tar de heller ikke tilskudd.

Tvilsomt? Hva baserer du det på?

Og hvilket krøll, helt konkret? Symptomer, årsakssammenhenger, hvilke organer skades og på hvilken mengde kommer innslagspunktet?

Anonymkode: f6579...bbd

Noen har nok mangel på vitamin D pga lite sol. Dog har mange mangel på vitamin D pga mangel på magnesium i kroppen  

Det er helt avgjørende å ha tilstrekkelig med magnesium i kroppen for at vitamin D skal aktiveres 

Anonymkode: 4e792...fea

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...