Anonym bruker Skrevet 4. juni 2019 #26 Skrevet 4. juni 2019 8 timer siden, Anonym bruker skrev: Tran ER torskeleverolje. De to ordene er synonymer. Anonymkode: f6579...bbd Tran er i så fall torskeleverolje av dårlig kvalitet. Den er tuklet med og tilsatt syntetiske vitaminer, om mulig noen ekstra fyllstoffer for å bevare holdbarheten ytterligere. Kanskje vanskelig for deg å skjønne forskjellen ? Anonymkode: 4e792...fea
Anonym bruker Skrevet 4. juni 2019 #27 Skrevet 4. juni 2019 8 timer siden, Anonym bruker skrev: Tull. D-vitaminer er fettløselige og kan ikke kokes bort. Du har en hang-up på syntetisk D-vitamin som du tar med deg inn i tråd etter tråd. Du kupper dem med irrelevante innlegg fulle av feile opplysninger. Kutt ut. Skriv din egen tråd. Anonymkode: f6579...bbd Du skjønner ikke at det er forskjell på syntetisk og ekte Anonymkode: 4e792...fea
Anonym bruker Skrevet 4. juni 2019 #28 Skrevet 4. juni 2019 16 minutter siden, Anonym bruker skrev: Du skjønner ikke at det er forskjell på syntetisk og ekte Anonymkode: 4e792...fea Nei, spørsmålet her er ikke om det er forskjell på syntetisk og naturlig, men om det er syntetiske D-vitaminer i tran. Det har du ikke kommet med noen som helst dokumentasjon på. Anonymkode: 5f0cc...30c
Anonym bruker Skrevet 4. juni 2019 #29 Skrevet 4. juni 2019 34 minutter siden, Anonym bruker skrev: Tran er i så fall torskeleverolje av dårlig kvalitet. Den er tuklet med og tilsatt syntetiske vitaminer, om mulig noen ekstra fyllstoffer for å bevare holdbarheten ytterligere. Kanskje vanskelig for deg å skjønne forskjellen ? Anonymkode: 4e792...fea Kanskje vanskelig for deg å holde på sakligheten? Tran ER NAVNET på den olja man får når man koker torskelever. Har du noen gang kokt lever selv? Og dokumentasjonen du skulle komme med? Anonymkode: f6579...bbd
Anonym bruker Skrevet 4. juni 2019 #30 Skrevet 4. juni 2019 40 minutter siden, Anonym bruker skrev: Ja,jeg har lært at syntetisk vitamin D ikke er bra for helsa. Å tro at syntetiske vitaminer er gunstig er vel en smule naivt. At høy varme gjør at næringsstoffer forringes er allmenn kunnskap 😊😉 En flaske tran holder kjempelenge . Hvordan tror du det det er mulig at noe som skal være ferskt kan holde så lenge? Hvorfor har så mange vitamin-D-mangel når det ifølge deg er så optimalt å ta syntetisk vitamin D? Anonymkode: 4e792...fea Hvor har du lært det? Og hvilke forsøk og undersøkelser taler imot "syntetiske" vitaminer? Og hva konkret er skilnaden mellom det du mener er naturlig og det du mener er syntetisk? Høy varme forringer noen næringsstoffer, men gjør derimot andre mer tilgjengelige, DET er allmenn kunnskap. F eks er næringsstoffene i poteter, rotfrukter og sopp mer tilgjengelige etter koking. Og D-vitaminene blir ikke borte, de kan ikke fordampe og er uendret etter koking. En flaske tran holder lenge fordi den kun består av én ting: tran, og dermed ikke kan f eks skille seg; og fordi bakterier lever veldig dårlig i reint fett, og den dermed ikke kan råtne. Dette er barnelærdom. Tranen selges i flasker av metall eller farget glass så den ikke påvirkes av lys, og flasken har tett kork og dermed blir ikke innholdet påvirka av oksygen. Dersom tranen BLIR påvirka av oksygen, vil den ikke holde seg like godt, men kan komme til å smake harskt. Oksydering = harskning. Den blir ikke giftig av det, ettersom bakteriene fortsatt ikke trives i den, bare vondere på smak. En del nordmenn har D-vitaminmangel fordi de bor i Norge der de får lite sol, og fordi de har forlatt det litt mer gammeldagse kostholdet der feit fisk (som sild) hadde sin naturlige plass. Og når folk ikke vet at det er D-vitaminmangel de har, tar de heller ikke tilskudd. 38 minutter siden, Anonym bruker skrev: Det er dessverre tvilsomt at noen vil forske på syntetisk vitamin D og hvorvidt det fungerer. Hvordan skal legemiddelindustrien overleve på sikt hvis det kommer fram at tilskudd av syntetisk vitamin D kan skape mye krøll i kroppen? Anonymkode: 4e792...fea Tvilsomt? Hva baserer du det på? Og hvilket krøll, helt konkret? Symptomer, årsakssammenhenger, hvilke organer skades og på hvilken mengde kommer innslagspunktet? Anonymkode: f6579...bbd
Anonym bruker Skrevet 4. juni 2019 #31 Skrevet 4. juni 2019 9 timer siden, Anonym bruker skrev: Helt enig, men hvis det er allergi de plages av, så vil ikke dette hjelpe. Anonymkode: f6579...bbd Det kommer jo an på hva de eventuelt er allergiske mot. Er det pollen er det dumt å lufte. Er det støvmidd kan det være en god ide i kombinasjon med rengjøring. Anonymkode: 7a1c4...1dc
Anonym bruker Skrevet 5. juni 2019 #32 Skrevet 5. juni 2019 19 timer siden, Anonym bruker skrev: Hvor har du lært det? Og hvilke forsøk og undersøkelser taler imot "syntetiske" vitaminer? Og hva konkret er skilnaden mellom det du mener er naturlig og det du mener er syntetisk? Høy varme forringer noen næringsstoffer, men gjør derimot andre mer tilgjengelige, DET er allmenn kunnskap. F eks er næringsstoffene i poteter, rotfrukter og sopp mer tilgjengelige etter koking. Og D-vitaminene blir ikke borte, de kan ikke fordampe og er uendret etter koking. En flaske tran holder lenge fordi den kun består av én ting: tran, og dermed ikke kan f eks skille seg; og fordi bakterier lever veldig dårlig i reint fett, og den dermed ikke kan råtne. Dette er barnelærdom. Tranen selges i flasker av metall eller farget glass så den ikke påvirkes av lys, og flasken har tett kork og dermed blir ikke innholdet påvirka av oksygen. Dersom tranen BLIR påvirka av oksygen, vil den ikke holde seg like godt, men kan komme til å smake harskt. Oksydering = harskning. Den blir ikke giftig av det, ettersom bakteriene fortsatt ikke trives i den, bare vondere på smak. En del nordmenn har D-vitaminmangel fordi de bor i Norge der de får lite sol, og fordi de har forlatt det litt mer gammeldagse kostholdet der feit fisk (som sild) hadde sin naturlige plass. Og når folk ikke vet at det er D-vitaminmangel de har, tar de heller ikke tilskudd. Tvilsomt? Hva baserer du det på? Og hvilket krøll, helt konkret? Symptomer, årsakssammenhenger, hvilke organer skades og på hvilken mengde kommer innslagspunktet? Anonymkode: f6579...bbd Tran kan ikke regnes som rent fett når det er tilsatt syntetiske vitaminer. Nå vet ikke jeg hva du legger i rent, men så er det vel heller ikke det som er sakens kjerne her Møllers kaller det så fint «en justering» med syntetiske vitaminer etter at rensinga/ kokinga er overstått, men når personen spurte i hvor stor grad de justerer, altså hvordan det totale vitamin-innholdet fordeler seg sånn omtrent rent prosentvis for de syntetiske og de naturlige vitaminene lød det tørre og intetsigende svaret fra de som følgende: "en produkthemmelighet» ....😒 "Møllers er kokt ihjel, fjernet vitaminer for så å få andre tilsatt vitaminer.... og ja, Rosita torskeleverolje er ikke det. Anonymkode: 4e792...fea
Anonym bruker Skrevet 5. juni 2019 #33 Skrevet 5. juni 2019 19 timer siden, Anonym bruker skrev: Hvor har du lært det? Og hvilke forsøk og undersøkelser taler imot "syntetiske" vitaminer? Og hva konkret er skilnaden mellom det du mener er naturlig og det du mener er syntetisk? Høy varme forringer noen næringsstoffer, men gjør derimot andre mer tilgjengelige, DET er allmenn kunnskap. F eks er næringsstoffene i poteter, rotfrukter og sopp mer tilgjengelige etter koking. Og D-vitaminene blir ikke borte, de kan ikke fordampe og er uendret etter koking. En flaske tran holder lenge fordi den kun består av én ting: tran, og dermed ikke kan f eks skille seg; og fordi bakterier lever veldig dårlig i reint fett, og den dermed ikke kan råtne. Dette er barnelærdom. Tranen selges i flasker av metall eller farget glass så den ikke påvirkes av lys, og flasken har tett kork og dermed blir ikke innholdet påvirka av oksygen. Dersom tranen BLIR påvirka av oksygen, vil den ikke holde seg like godt, men kan komme til å smake harskt. Oksydering = harskning. Den blir ikke giftig av det, ettersom bakteriene fortsatt ikke trives i den, bare vondere på smak. En del nordmenn har D-vitaminmangel fordi de bor i Norge der de får lite sol, og fordi de har forlatt det litt mer gammeldagse kostholdet der feit fisk (som sild) hadde sin naturlige plass. Og når folk ikke vet at det er D-vitaminmangel de har, tar de heller ikke tilskudd. Tvilsomt? Hva baserer du det på? Og hvilket krøll, helt konkret? Symptomer, årsakssammenhenger, hvilke organer skades og på hvilken mengde kommer innslagspunktet? Anonymkode: f6579...bbd Dette blir alt for komplekst for å ta i denne tråden. Da må du i så tilfelle lese deg opp på magnesiumprotokollen hvis du har geniun interesse 😉 kalles også rotårsaksprotokoll Anonymkode: 4e792...fea
Anonym bruker Skrevet 5. juni 2019 #34 Skrevet 5. juni 2019 19 timer siden, Anonym bruker skrev: Hvor har du lært det? Og hvilke forsøk og undersøkelser taler imot "syntetiske" vitaminer? Og hva konkret er skilnaden mellom det du mener er naturlig og det du mener er syntetisk? Høy varme forringer noen næringsstoffer, men gjør derimot andre mer tilgjengelige, DET er allmenn kunnskap. F eks er næringsstoffene i poteter, rotfrukter og sopp mer tilgjengelige etter koking. Og D-vitaminene blir ikke borte, de kan ikke fordampe og er uendret etter koking. En flaske tran holder lenge fordi den kun består av én ting: tran, og dermed ikke kan f eks skille seg; og fordi bakterier lever veldig dårlig i reint fett, og den dermed ikke kan råtne. Dette er barnelærdom. Tranen selges i flasker av metall eller farget glass så den ikke påvirkes av lys, og flasken har tett kork og dermed blir ikke innholdet påvirka av oksygen. Dersom tranen BLIR påvirka av oksygen, vil den ikke holde seg like godt, men kan komme til å smake harskt. Oksydering = harskning. Den blir ikke giftig av det, ettersom bakteriene fortsatt ikke trives i den, bare vondere på smak. En del nordmenn har D-vitaminmangel fordi de bor i Norge der de får lite sol, og fordi de har forlatt det litt mer gammeldagse kostholdet der feit fisk (som sild) hadde sin naturlige plass. Og når folk ikke vet at det er D-vitaminmangel de har, tar de heller ikke tilskudd. Tvilsomt? Hva baserer du det på? Og hvilket krøll, helt konkret? Symptomer, årsakssammenhenger, hvilke organer skades og på hvilken mengde kommer innslagspunktet? Anonymkode: f6579...bbd Noen har nok mangel på vitamin D pga lite sol. Dog har mange mangel på vitamin D pga mangel på magnesium i kroppen Det er helt avgjørende å ha tilstrekkelig med magnesium i kroppen for at vitamin D skal aktiveres Anonymkode: 4e792...fea
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå