Anonym bruker Skrevet 16. mai 2019 #1 Skrevet 16. mai 2019 Må det være rett før? Anonymkode: 5986e...71e
Anonym bruker Skrevet 16. mai 2019 #2 Skrevet 16. mai 2019 Idet den bæres ut på bordet. Anonymkode: bc745...4f3
Anonym bruker Skrevet 16. mai 2019 #4 Skrevet 16. mai 2019 Det må gjøres rett før, ellers blir kaka bløt, seig og klissen. Jeg pleier å vispe kremen og blande inn vaniljekremen i forkant, oppbevarer det i kjøleskapet til servering. Skjærer også opp det jeg skal ha på av frukt og bær. Tar da bare et lite minutt å få kaka klar. Anonymkode: c3109...643
Anonym bruker Skrevet 16. mai 2019 #5 Skrevet 16. mai 2019 4 minutter siden, Anonym bruker skrev: Det må gjøres rett før, ellers blir kaka bløt, seig og klissen. Jeg pleier å vispe kremen og blande inn vaniljekremen i forkant, oppbevarer det i kjøleskapet til servering. Skjærer også opp det jeg skal ha på av frukt og bær. Tar da bare et lite minutt å få kaka klar. Anonymkode: c3109...643 Du har det ferdig blandet i kjøleskapet? Hvor lenge kan det stå ferdig? Anonymkode: 5986e...71e
Anonym bruker Skrevet 16. mai 2019 #6 Skrevet 16. mai 2019 Jeg synes faktisk den er best dagen etter jeg, men da er den jo ikke sånn som den "skal" være lenger. Men kremen kan fint stå ferdig i kjøleskapet noen timer. Anonymkode: 2d30e...937
Anonym bruker Skrevet 16. mai 2019 #7 Skrevet 16. mai 2019 Det går fint å lage kaken før selskapet begynner selv om dere skal spise middag først og pavlova etterpå altså. Lag kaken som det siste du gjør, men den kan fint stå et par timer uten å bli "soggy". Anonymkode: e10da...adb
Anonym bruker Skrevet 16. mai 2019 #8 Skrevet 16. mai 2019 Om du snur den på hodet holder den egentlig lenger. Det gjør de i Australia (som vel er pavlova-land). Altså du tar bunnen og legger den opp ned på fatet så du får det "skallet" som blir utenpå ned mot fatet og har krem på den delen som var mot brettet da du stekte. Anonymkode: e10da...adb
Anonym bruker Skrevet 16. mai 2019 #9 Skrevet 16. mai 2019 11 timer siden, Anonym bruker skrev: Du har det ferdig blandet i kjøleskapet? Hvor lenge kan det stå ferdig? Anonymkode: 5986e...71e Det kan stå fra dagen før. Sikkert lenger og, det har jeg ikke forsøkt. Men så lenge det er i kjøleskap så er det ikke noe stress. Anonymkode: c3109...643
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå