Gå til innhold

Bakekrise Hjelp?


Anbefalte innlegg

Skrevet

SKal bake Pavlova til imorgen!

Oppdaget nå at jeg har kjøpt piano vaniljekrem til gjærbakst/steking! Og at det finnes en Piano vaniljekrem til kremkaker! dette var helt nytt for meg!!

Noen som vet om jeg kan blandet krem og vaniljekrem for gjærbakst sammen og ha på pavlovaen?  

Same shit? Vanskeligere å blande inn i kremen??

Anonymkode: 19216...337

Skrevet

Eg har ikkje prøvd det (lager kremen sjølv), men eg kan aldri sjå for meg at det har noko å sei. Den er kanskje litt faster, og då «vanskelegare» å blande. Men til ein Pavlova har ikkje det noko å sei. 

Det er nok viktigare å ha den kremen viss du bakar gjærbakst. Då trur eg det blir vanskelegare, viss du kar kjøpt vaniljekrem til kremkaker.

Anonymkode: 5aa33...fde

Skrevet

Det går heilt fint 😁 

Anonymkode: ad995...368

Skrevet

Tusen takk for svar. Prøver det da :) 

Anonymkode: 19216...337

Skrevet

Det er null problem. Når du har pisket kremen, har du bare i vaniljekremen og pisker litt til. Bare pass på at den er kald først, altså sett den i kjøleskapet nå. 

Anonymkode: 90be3...27a

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...