Anonym bruker Skrevet 12. mai 2019 #126 Skrevet 12. mai 2019 13 timer siden, Anonym bruker skrev: Jeg kommer alltid for sent. Bare 5-10 min. Men alle vet det Anonymkode: 7ee45...663 Hvorfor? Du kan jo bare beregne litt bedre tid? Stille klokka di så den går 7 min for fort? Anonymkode: 24377...78d
Anonym bruker Skrevet 13. mai 2019 #127 Skrevet 13. mai 2019 Er gift med en tidsoptimist. Jeg hater det. og det vet han. Han har faktisk greid å skjerpe seg, for jeg drar hvis han ikke er klar til rett tidspunkt. Anonymkode: eadf0...c10
Anonym bruker Skrevet 13. mai 2019 #128 Skrevet 13. mai 2019 21 timer siden, Anonym bruker skrev: Hvorfor? Du kan jo bare beregne litt bedre tid? Stille klokka di så den går 7 min for fort? Anonymkode: 24377...78d Haha! Jeg vil jo vite at klokken går for fort da. Det hjelper ikke noe. Klokken i bilen min går 10 min for fort og når jeg svinger inn på parkeringen 08.05, så vet jeg at jeg har god tid. Anonymkode: 7ee45...663
Anonym bruker Skrevet 13. mai 2019 #129 Skrevet 13. mai 2019 Vi var kronisk 5-10 min forsinket i 4 år. Med 3 barn under 3 år var det alltid en som bæsjet i bleia idet vi gikk ut døra Anonymkode: ae2df...aab
Anonym bruker Skrevet 14. mai 2019 #130 Skrevet 14. mai 2019 På 12.05.2019 den 15.29, Himmel og hav skrev: Jeg, som vertinne, synes den måten å gjøre det på er skikkelig kjedelig. Da blir jeg stående på kjøkkenet og kokkelere mens alle prater og koser seg. Jeg foretrekker å ha maten klar når gjestene kommer, servere etter ca 15.minutter, og så kan man småprate rundt bordet. Jeg presiserer forøvrig alltid at "maten serveres kl.17.", så sånn er det hos meg. Om man da er av typen som foretrekker å komme slentrende en halvtime etter det, så har vi satt oss og er halvveis i maten. Det verste jeg vet er å bli bedt på middag til et klokkeslett, for så å komme og oppdage at maten ikke er påbegynt en gang, og at den heller ikke er planlagt ferdig før om en tre timers tid. Det er grenser for hvor mett man blir av saltstenger og oliven. Da lager du feil type mat... Man står ikke og kokkelerer, man har så klart noe i ovnen som bare kan tas ut når det serveres. Anonymkode: bf9ff...f5a
Himmel og hav Skrevet 14. mai 2019 #131 Skrevet 14. mai 2019 53 minutter siden, Anonym bruker skrev: Da lager du feil type mat... Man står ikke og kokkelerer, man har så klart noe i ovnen som bare kan tas ut når det serveres. Anonymkode: bf9ff...f5a Da vet jeg at gjestene mine langt foretrekker å få maten servert 15 minutter etter ankomst og få sånn "feil" mat som jeg lager framfor å mingle i en time og få noe enkelt som har stått i ovnen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå