Anonym bruker Skrevet 14. april 2019 #1 Skrevet 14. april 2019 Vin har vi aldri i hus, så skulle gjerne hatt et bra alternativ som kan brukes. Akkurat nå så er det kremet parmesansaus jeg skal ha det til, men tenker og på andre matretter. Noen som vet? Anonymkode: 547a3...29e
Anonym bruker Skrevet 14. april 2019 #2 Skrevet 14. april 2019 Frisk (ikke søt) eplejuice. Kyllingfond kan også fungere i nødsfall😊 Anonymkode: 81adc...d27
Anonym bruker Skrevet 14. april 2019 #3 Skrevet 14. april 2019 Hvitvin gir syre, så hvitvinseddik (bittelitt), sitronsaft etc. Anonymkode: 0a8ff...097
Anonym bruker Skrevet 14. april 2019 #5 Skrevet 14. april 2019 Eplejuice, mozella eller eplecider Anonymkode: 9caea...eea
Anonym bruker Skrevet 14. april 2019 #6 Skrevet 14. april 2019 Bittelitt eddik eller sitron Anonymkode: 742a1...246
Anonym bruker Skrevet 14. april 2019 #7 Skrevet 14. april 2019 Har alltid bytte ut med tilnærmet lik mengde eplejuice og en liiiten klunk hvitvinseddik, har alltid funket Anonymkode: 14223...8d8
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå