Gå til innhold

Hva kan man bruke i mat i stedet for hvitvin?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vin har vi aldri i hus, så skulle gjerne hatt et bra alternativ som kan brukes. Akkurat nå så er det kremet parmesansaus jeg skal ha det til, men tenker og på andre matretter. Noen som vet?

Anonymkode: 547a3...29e

Skrevet

Frisk (ikke søt) eplejuice. Kyllingfond kan også fungere i nødsfall😊

Anonymkode: 81adc...d27

Skrevet

Hvitvin gir syre, så hvitvinseddik (bittelitt), sitronsaft etc. 

Anonymkode: 0a8ff...097

Skrevet

Eplejuice

Anonymkode: 8d75e...177

Skrevet

Eplejuice, mozella eller eplecider

Anonymkode: 9caea...eea

Skrevet

Bittelitt eddik eller sitron

Anonymkode: 742a1...246

Skrevet

Har alltid bytte ut med tilnærmet lik mengde eplejuice og en liiiten klunk hvitvinseddik, har alltid funket :)

Anonymkode: 14223...8d8

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...