Gå til innhold

Toro muffins


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Ja, jeg bruker lys miks til å lage eplekake. 2 poser til liten langpanne og 4 poser til stor langpanne. Så har jeg i eplebiter og strør kanel og perlesukker over. Steker på 180 grader i ca 30-40 minutter (du må kjenne på midten av den med en strikkepinne el. om den er ferdig). Det smaker utrolig godt, er mange som ber om oppskriften 😂 Og så er den glutenfri også, en stor fordel for oss med et barn med cøliaki. 

Anonymkode: 723c2...6da

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144364798-toro-muffins/#findComment-148978555
Del på andre sider

7 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Ja, jeg bruker lys miks til å lage eplekake. 2 poser til liten langpanne og 4 poser til stor langpanne. Så har jeg i eplebiter og strør kanel og perlesukker over. Steker på 180 grader i ca 30-40 minutter (du må kjenne på midten av den med en strikkepinne el. om den er ferdig). Det smaker utrolig godt, er mange som ber om oppskriften 😂 Og så er den glutenfri også, en stor fordel for oss med et barn med cøliaki. 

Anonymkode: 723c2...6da

Så lurt, det har jeg aldri tenkt på. Det er et supert tips til alle oss som ikke noen med glutenallergi hjemme, og dermed ikke er så vant til å bake glutenfritt.

Anonymkode: e8b0c...d85

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144364798-toro-muffins/#findComment-148978561
Del på andre sider

4 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Så lurt, det har jeg aldri tenkt på. Det er et supert tips til alle oss som ikke noen med glutenallergi hjemme, og dermed ikke er så vant til å bake glutenfritt.

Anonymkode: e8b0c...d85

Ja, det er superlettvindt, og faktisk den beste eplekaken jeg vet om. På grunn av eplene blir den mye mer saftig enn når man lager muffins. 

Bare husk å kle formen med bakepapir (gjerne to ark til stor langpanne sånn at formen er helt dekket) og unngå treredskaper dersom du skal lage til en med cøliaki. 

Anonymkode: 723c2...6da

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144364798-toro-muffins/#findComment-148978564
Del på andre sider

Annonse

Vi bruker toro muffins mye. Jeg liker muffins med appelsinjuice i, og det passer toro perfekt til. Bytter ut 1 dl vann med appelsinjuice, helst  med kjøtt siden muffinsen da blir mindre tørre og smaker nybakte dagen etter. Jeg syns muffins blir veldig fort tørre, men med appelsinjuice så kan jeg spise de i flere dager. Det rare er at jeg ikke er noe glad i appelsin i det hele tatt og enda mindre liker jg det i mat eller godteri, så at jeg like appelsinmuffins er veldig rart. De smaker ikke appelsin, bare litt friskt. Dette lager jeg også langpannekake av. En pose blir en bitteliten langpanne, to poser passer i en normal liten langpanne (slik langpanne med lokk en kan kjøpe)

Min datter lager masse ulike kaker med toro lys muffins som base. Eplekake, blåbærkake, rabarbrakake, marmorkake. Hun liker å bake og er flink til å lage kaker fra bunn, men siden hun liker å ta slikt med til venner eller på skolen må det være glutenfritt og innimellom melkefritt, så hun har funnet ut at toro muffins er en super ting å bruke som base for ulike kaker hun skal lage siden alle tåler denne. Ingen her i huset er allergiske så jeg har ikke mye slike ting i skapet, dermed gjør det ting veldig enkelt og praktisk og hun kan bake det hun ønsker uten å måtte kjøpe veldig mye rart bare for en kake. (Ingen er hyper allergiske, slik at det uansett ikke er noen krise om hun skulle bomme eller få noe med spor i. 

Anonymkode: 51e1e...8a0

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144364798-toro-muffins/#findComment-148978763
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...