Anonym bruker Skrevet 7. mars 2019 #1 Skrevet 7. mars 2019 Etter at det er blitt brukt? Rester etter lørdagen, kan det spises? Hvordan vite om det begynner å bli dårlig? Hvordan oppbevare salat best mulig etter åpning og bruk? Både ferdigposer med salat og hoder? Anonymkode: 01245...f2d
Anonym bruker Skrevet 7. mars 2019 #2 Skrevet 7. mars 2019 Oppskjært så blir det jo ganske bløtt etter et par dager, men det kan jo spises.. Samme med ferdigposer. Hel salat og agurk(og som er tatt litt av) holder fint noen uker. men er det for kaldt er det ikke alltid agurken tåler det så godt, da blir den gjerne bløt. Den er ikke for dårlig til å bli spist, men så veldig fristende er den jo ikke. Anonymkode: c96c7...61b
Anonym bruker Skrevet 7. mars 2019 #3 Skrevet 7. mars 2019 Er det oppkuttet salat, så er den vel kanskje ikke så fristende lenger, men det betyr jo ikke at den ikke kans spises. Hvis ikke så burde det ikke noe problem, hvis de ser bra ut. Åpnet salathode legger jeg bare i en brødpose, eller lar den ligge i pose den lå når jeg åpnet den. Agurk skal ligge høyt oppe i kjøleskapet, da holder den seg best har jeg funnet ut. Anonymkode: e6754...0bd
Anonym bruker Skrevet 7. mars 2019 #4 Skrevet 7. mars 2019 Oppkuttet så holder det seg ikke lenge, er det ikke oppkuttet kan det holde seg forholdsvis lenge. Agurk holder seg lengst om den ikke ligger i kjøleskapet da den fryser veldig fort. Den holder seg best pakket inn i plass og helst mellom 10-18 grader. Den kan holde seg litt i kjøleskapet om den ligger på den varmeste plassen i kjøleskapet (noe kjøleskapet helst ikke bør ha, men ofte har. Anonymkode: 4a578...4c8
Anonym bruker Skrevet 7. mars 2019 #5 Skrevet 7. mars 2019 Vi bruker grønnsaksboksene til tupperware. De har ulik lufting på lokket tilpasset hva som er oppi dem. Salathoder holder lenge, gjerne både to og tre uker. Vi plukker blader fra ytterst til innerst, og lar resten ligge i boks. Agurk oppbevart på samme måte holder også i hvert fall en uke. Men nederst i kjøleskapet, der det er varmest. Eventuelt på benken sammen med tomatene. Tupperwareboksene er et godt tips for alt grønt i kjøleskap. Vi kaster nesten aldri frukt og grønnsaker lengre. Har byttet ut kjøleskapets «grønnsaksskuffer» med bokser i ulik str. Anonymkode: f5c30...4cb
Anonym bruker Skrevet 7. mars 2019 #6 Skrevet 7. mars 2019 2 minutter siden, Anonym bruker skrev: Vi bruker grønnsaksboksene til tupperware. De har ulik lufting på lokket tilpasset hva som er oppi dem. Salathoder holder lenge, gjerne både to og tre uker. Vi plukker blader fra ytterst til innerst, og lar resten ligge i boks. Agurk oppbevart på samme måte holder også i hvert fall en uke. Men nederst i kjøleskapet, der det er varmest. Eventuelt på benken sammen med tomatene. Tupperwareboksene er et godt tips for alt grønt i kjøleskap. Vi kaster nesten aldri frukt og grønnsaker lengre. Har byttet ut kjøleskapets «grønnsaksskuffer» med bokser i ulik str. Anonymkode: f5c30...4cb Det er kaldest nederst i kjøleskapet. Anonymkode: e6754...0bd
Anonym bruker Skrevet 7. mars 2019 #7 Skrevet 7. mars 2019 11 minutter siden, Anonym bruker skrev: Det er kaldest nederst i kjøleskapet. Anonymkode: e6754...0bd Ikke i vårt kjøleskap. Til og med sjekket med å plassere termometeret på ulike hyller. Kjøleelementet, eller der kulden kommer ut, er plassert øverst, og det er varmest nederst, hvor de to grønnsaksskuffene stod før jeg byttet dem med tupperware. Men det er jo grunnleggende naturfag at varme stiger oppover, så det kan godt være at vårt kjøleskap er et unntak. Anonymkode: f5c30...4cb
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå