Anonym bruker Skrevet 14. februar 2019 #1 Skrevet 14. februar 2019 Ustekte boller? Altså trille de og la de heve og så fryse de til i morgen? Hvor lang tid før bør jeg i såfall beregne til tining? Jeg skal bake til avdelingen til sønnen min i barnehagen. Jeg vil at de skal være så «ferske» (nystekte) som mulig. Holder det om jeg tar de ut kl 6 på morgenene? Så steke de ca 7.30? Anonymkode: c91eb...086
Anonym bruker Skrevet 14. februar 2019 #2 Skrevet 14. februar 2019 Hvorfor kan du ikke kaldheve dem? Du trenger ikke fryse de ned, bare bak med litt mindre gjær og kald væske og la deigen stå i kjøleskapet i natt. Så lar du de blir litt romtemperert før du steker i morgen. Google kaldheving så får du noen tips. Anonymkode: 9063c...a7d
Anonym bruker Skrevet 14. februar 2019 #3 Skrevet 14. februar 2019 2 minutter siden, Anonym bruker skrev: Hvorfor kan du ikke kaldheve dem? Du trenger ikke fryse de ned, bare bak med litt mindre gjær og kald væske og la deigen stå i kjøleskapet i natt. Så lar du de blir litt romtemperert før du steker i morgen. Google kaldheving så får du noen tips. Anonymkode: 9063c...a7d Tenkte faktisk på det, men jeg har aldri prøvd kaldheving og er redd jeg ikke skal få det til, så står jeg der på morgenene ...😳 Anonymkode: c91eb...086
Anonym bruker Skrevet 14. februar 2019 #4 Skrevet 14. februar 2019 Skal du fryse deig då gjør det før heving. Det gjorde vi hver dag på et bakeri jeg jobbet på tidligere. Anonymkode: 1e1f2...84a
Anonym bruker Skrevet 14. februar 2019 #5 Skrevet 14. februar 2019 15 minutter siden, Anonym bruker skrev: Skal du fryse deig då gjør det før heving. Det gjorde vi hver dag på et bakeri jeg jobbet på tidligere. Anonymkode: 1e1f2...84a Ok, takk for tips. Men hever det etter tining da? Anonymkode: c91eb...086
Anonym bruker Skrevet 14. februar 2019 #6 Skrevet 14. februar 2019 9 minutter siden, Anonym bruker skrev: Ok, takk for tips. Men hever det etter tining da? Anonymkode: c91eb...086 Ikke noe problem. Hev gjerne over vannbad, det gir ekstra effekt. Anonymkode: 1e1f2...84a
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå