Anonym bruker Skrevet 9. februar 2019 #1 Skrevet 9. februar 2019 Jeg skal lage havreflarn og ser at jeg har kjøpt sammalt hvetemel i stedet for siktet hvetemel. Det er bare noen spiseskjeer som skal oppi, vil det merkes tro? Anonymkode: d6754...0af
Anonym bruker Skrevet 9. februar 2019 #2 Skrevet 9. februar 2019 Den største forskjellen er egentlig utseende, for i sammalt hvete er en del av "skallet" på kornet med når de kverner det, så melet er ikke helt hvitt. Det smaker litt forskjellig også, men i en havreflarn tror jeg neppe det har noe å si. Anonymkode: 13ba2...0e6
Anonym bruker Skrevet 9. februar 2019 #3 Skrevet 9. februar 2019 Ja. Det ene er en fin meltype, uten skallet fra kornet, og det andre er en grov meltype med skallet, men finmalt. Anonymkode: c5a03...897
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå