Anonym bruker Skrevet 30. januar 2019 #1 Skrevet 30. januar 2019 Oppdaget plutselig at det er helt tomt for brød😏🙈 Anonymkode: 67a39...69d
amandine Skrevet 30. januar 2019 #2 Skrevet 30. januar 2019 7 dl kaldt vann, 1/2 pose gjær. En neve havregryn og to never grov sammalt rug, siktet hvetemel til en deig som ikke er alt for fast ( eller ganske så klissete) Bak ut i morgen tidlig med mel på fingrene, la dem etterheve mens ovnen varmes og stek ved 225 i 10 minutter omtrent?
Anonym bruker Skrevet 30. januar 2019 #3 Skrevet 30. januar 2019 Supert har kun hvetemel og havregryn. Går fint m kun det? Anonymkode: 67a39...69d
Valkyriemamma Skrevet 31. januar 2019 #4 Skrevet 31. januar 2019 Kan ikkje alle gjærdeiger heve i kjøleskap? Den kan vel vera der i opp til fem dagen, før dei blir baka ut! Eg lager alltid deigen ett par dager i forrvegen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå