Gå til innhold

Hvordan tilberede kokt røkt juleskinke med svor til middag?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvordan tilberede den så den ikke blir tørr? Hva er godt å ha til av tilbehør? Hva slags saus? Noen med noen gode tips?

Anonymkode: 608c4...47a

Fortsetter under...

Skrevet

Jeg pleier å skjære den i skiver, pakke den i aluminiumsfolie og varme den i ovnen. Serverer den med grønnsaker, gratinerte poteter og en fløtesaus. 

Skrevet
1 minutt siden, Himmel og hav skrev:

Jeg pleier å skjære den i skiver, pakke den i aluminiumsfolie og varme den i ovnen. Serverer den med grønnsaker, gratinerte poteter og en fløtesaus. 

Takk :)Hvor mange grader og sånn ca hvor lenge? Skal jeg skjære av svoren?

Anonymkode: 608c4...47a

Skrevet
8 minutter siden, Himmel og hav skrev:

Jeg pleier å skjære den i skiver, pakke den i aluminiumsfolie og varme den i ovnen. Serverer den med grønnsaker, gratinerte poteter og en fløtesaus. 

Dette! Men må si at det faktisk blir bra uten aluminiumsfolie også.

5 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Takk :)Hvor mange grader og sånn ca hvor lenge? Skal jeg skjære av svoren?

Anonymkode: 608c4...47a

Ca. 20 minutter, det er bare så den blir varm (den er jo egentlig ferdig fra før). Jeg pleier ikke å skjære av noe som helst. Lager skiver på halvannen til to cm. tykkelse. Skysaus er digg til.

Skrevet
8 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Takk :)Hvor mange grader og sånn ca hvor lenge? Skal jeg skjære av svoren?

Anonymkode: 608c4...47a

Svoren på, 150 grader 20 minutter. Sånn ca.

Skrevet
3 minutter siden, Mrs. Meisebolle skrev:

Dette! Men må si at det faktisk blir bra uten aluminiumsfolie også.

Ca. 20 minutter, det er bare så den blir varm (den er jo egentlig ferdig fra før). Jeg pleier ikke å skjære av noe som helst. Lager skiver på halvannen til to cm. tykkelse. Skysaus er digg til.

Hvordan lager jeg en god sjysaus da, kan jeg kjøpe en ferdig en som er god tro, eller en ferdig base? Sjysaus har jeg aldri laget

Anonymkode: 608c4...47a

Annonse

Skrevet
2 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Hvordan lager jeg en god sjysaus da, kan jeg kjøpe en ferdig en som er god tro, eller en ferdig base? Sjysaus har jeg aldri laget

Anonymkode: 608c4...47a

Jeg lager det meste selv når jeg har gjester, men akkurat sjysausen kjøper jeg på pose, for jeg synes den fra Toro er god.

Du kan forresten servere med hjemmelaget kålrotstappe, det er digg. Det serverer jeg til, i alle fall.

Skrevet

Takk for tips :) Noen flere med forslag til tilbehør?

Anonymkode: 608c4...47a

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...