Anonym bruker Skrevet 31. desember 2018 #1 Skrevet 31. desember 2018 Hvordan tilberede den så den ikke blir tørr? Hva er godt å ha til av tilbehør? Hva slags saus? Noen med noen gode tips? Anonymkode: 608c4...47a
Himmel og hav Skrevet 31. desember 2018 #2 Skrevet 31. desember 2018 Jeg pleier å skjære den i skiver, pakke den i aluminiumsfolie og varme den i ovnen. Serverer den med grønnsaker, gratinerte poteter og en fløtesaus.
Anonym bruker Skrevet 31. desember 2018 #3 Skrevet 31. desember 2018 1 minutt siden, Himmel og hav skrev: Jeg pleier å skjære den i skiver, pakke den i aluminiumsfolie og varme den i ovnen. Serverer den med grønnsaker, gratinerte poteter og en fløtesaus. Takk Hvor mange grader og sånn ca hvor lenge? Skal jeg skjære av svoren? Anonymkode: 608c4...47a
Banderas Skrevet 31. desember 2018 #4 Skrevet 31. desember 2018 8 minutter siden, Himmel og hav skrev: Jeg pleier å skjære den i skiver, pakke den i aluminiumsfolie og varme den i ovnen. Serverer den med grønnsaker, gratinerte poteter og en fløtesaus. Dette! Men må si at det faktisk blir bra uten aluminiumsfolie også. 5 minutter siden, Anonym bruker skrev: Takk Hvor mange grader og sånn ca hvor lenge? Skal jeg skjære av svoren? Anonymkode: 608c4...47a Ca. 20 minutter, det er bare så den blir varm (den er jo egentlig ferdig fra før). Jeg pleier ikke å skjære av noe som helst. Lager skiver på halvannen til to cm. tykkelse. Skysaus er digg til.
Himmel og hav Skrevet 31. desember 2018 #5 Skrevet 31. desember 2018 8 minutter siden, Anonym bruker skrev: Takk Hvor mange grader og sånn ca hvor lenge? Skal jeg skjære av svoren? Anonymkode: 608c4...47a Svoren på, 150 grader 20 minutter. Sånn ca.
Anonym bruker Skrevet 31. desember 2018 #6 Skrevet 31. desember 2018 3 minutter siden, Mrs. Meisebolle skrev: Dette! Men må si at det faktisk blir bra uten aluminiumsfolie også. Ca. 20 minutter, det er bare så den blir varm (den er jo egentlig ferdig fra før). Jeg pleier ikke å skjære av noe som helst. Lager skiver på halvannen til to cm. tykkelse. Skysaus er digg til. Hvordan lager jeg en god sjysaus da, kan jeg kjøpe en ferdig en som er god tro, eller en ferdig base? Sjysaus har jeg aldri laget Anonymkode: 608c4...47a
Banderas Skrevet 31. desember 2018 #7 Skrevet 31. desember 2018 2 minutter siden, Anonym bruker skrev: Hvordan lager jeg en god sjysaus da, kan jeg kjøpe en ferdig en som er god tro, eller en ferdig base? Sjysaus har jeg aldri laget Anonymkode: 608c4...47a Jeg lager det meste selv når jeg har gjester, men akkurat sjysausen kjøper jeg på pose, for jeg synes den fra Toro er god. Du kan forresten servere med hjemmelaget kålrotstappe, det er digg. Det serverer jeg til, i alle fall.
Anonym bruker Skrevet 1. januar 2019 #8 Skrevet 1. januar 2019 Takk for tips Noen flere med forslag til tilbehør? Anonymkode: 608c4...47a
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå