Modesty Blaise. Skrevet 28. desember 2018 #1 Skrevet 28. desember 2018 Nå er jeg tom for ideer og trenger hjelp her. På nyttårsaften skal vi ha gås, og jeg klarer ikke å komme på noe fornuftig. Har kun to begrensninger, det kan ikke være noe med skalldyr, og den bør ikke være for tung, da resten av menyen er relativ tung 😊 Så, hva er din favoritt forrett?
Anonym bruker Skrevet 28. desember 2018 #2 Skrevet 28. desember 2018 Asparges, spekeskinke og parmesan. Anonymkode: 08657...e45
frk Nilsen Skrevet 28. desember 2018 #3 Skrevet 28. desember 2018 Tomat & Mozzarella-salat med sprøstekt chorizo på toppen Bruscetta Gulrotsuppe med ingefær, chili og koriander Sesampanert kyllingfilet med aioli og tomatsalat (1/4 filet pr.pers) Frisk salat med bla asparges, revet parmesan, ristede gresskarkjerner, olivenolje og balsamico
Himmel og hav Skrevet 28. desember 2018 #4 Skrevet 28. desember 2018 Toast med gravlaks, sennepssaus og et kvart egg. Sashimi av laks med ponzusaus, vårløk og finhakket hvitløk.
Yellow Brick Road Skrevet 28. desember 2018 #5 Skrevet 28. desember 2018 Jeg er så kjedelig at uansett hvor mange fancy forretter jeg prøver meg på for å nettopp ikke være så kjedelig, så ender jeg alltid opp med enten asparges og spekeskinke eller melon og spekeskinke som forrett. Begge deler sammen med høvlet parmasan, noen dråper olivenolje og god eddik og ev et par bringebær eller jordbær. Det er lett, forfriskende, godt og skjerper appetitten passer til de aller meste av retter som kommer etterpå. I stede for spekeskinke, hender det at jeg bruker marinerte scampi ved siden av melonen.
Modesty Blaise. Skrevet 28. desember 2018 Forfatter #6 Skrevet 28. desember 2018 Takk for mange gode ideer. Nå er jeg et hakk videre her😊 Tror det blir noe med laks eller asparges. Begge deler er jo veldig godt 😊
Anonym bruker Skrevet 29. desember 2018 #7 Skrevet 29. desember 2018 honning melom med spekeskinke reke coctail Anonymkode: 7fbe3...ba6
Anonym bruker Skrevet 29. desember 2018 #8 Skrevet 29. desember 2018 Crostinis med ovnsbakt chevre, toppet med fersk fiken innkokt i rødvin og rosmarin rislet med god honning. Evt ceviche. Anonymkode: 38a5f...969
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå