Gå til innhold

Tilbehør til juleskinke


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skal servere kokt, røkt juleskinke som jeg lager i skiver og varmer opp.

Som tilbehør blir det mandelpoteter, hjemmelaget kålrotstappe, rødkål (fra pose), kokt brokkoli, dampet rosenkål og skysaus.

Er det noe som mangler? Blir det rart med tyttebærsyltetøy og/eller sennep ved siden av som gjestene kan ta om de vil?

Anonymkode: d88cb...c22

Skrevet

Sennep er godt til, ja. Tyttebær er godt, men unødvendig når du har poserødkål som er vel så søt.

Anonymkode: 1cd05...465

Skrevet
1 minutt siden, Anonym bruker skrev:

Sennep er godt til, ja. Tyttebær er godt, men unødvendig når du har poserødkål som er vel så søt.

Anonymkode: 1cd05...465

Takk for svar. Jeg har aldri likt sennep selv, så det blir kun til gjestene, derfor vet jeg ikke hva som passer seg for folk som liker det. Er det best med sånn grov sennep på glass?

Anonymkode: d88cb...c22

Skrevet

Jeg synes rødkål er helt grusomt, men liker tyttebær godt, så jeg ville satt pris på om du satte tyttebær på bordet så kunne jeg ta det istedenfor rødkål ;)

 

Anonymkode: 8a354...8ab

Skrevet
5 timer siden, Anonym bruker skrev:

Sennep er godt til, ja. Tyttebær er godt, men unødvendig når du har poserødkål som er vel så søt.

Anonymkode: 1cd05...465

Kan Dijon-sennep fungere? HI.

Anonymkode: d88cb...c22

Skrevet
3 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Kan Dijon-sennep fungere? HI.

Anonymkode: d88cb...c22

Nei, det må være grov sennep

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...