Gå til innhold

Sukk kun varmluft funker på ovnen... hvordan bruker jeg det??


Anbefalte innlegg

Skrevet

På kaker, baking og alt😫😫😫😫😆

Anonymkode: 445ae...2f3

Fortsetter under...

Skrevet

Ser at når fet skal stekes frossen pizzaer / rundstykker på varmluft så skal du senke med 20 grader. Rundstykker som vanligvis skal stekes på 220 grader på over og undervarme, skal da stekes på 200 varmluft,

kan jo hende at det er samme prinsippet uansett ?

Anonymkode: a1217...8a1

Skrevet

Går fint med varmluft, får som regel bedre resultat med varmluft, spesielt gjærbakst. Boller steker jeg på 210c på varmluft, hjemmebakte rundstykker 230c, brød på 230c første 15 min deretter ned til 180-200c resten av tiden. 

Kaker på varmluft kan du ha på 165-175c 

Tiden kan variere litt fra den du er vant til med vanlig, så følg med :)

Skrevet

Jeg bruker generelt fra 25 grader lavere temperatur når jeg bruker varmluft. 

Anonymkode: 624f3...dac

Skrevet

Bruker kun varmluft jeg (og litt grill på f.eks svor). Går helt fint å bruke det. Muligens skru ned temperaturen bittelitt i forhold til annet.

Anonymkode: 33e25...593

Annonse

Skrevet

Tusen takk :) 

Anonymkode: 445ae...2f3

Skrevet

På kaker, så er det suksessterta jeg har bakt. Senk temperaturen 5-10 grader i forhold til det du bruker, pass på hele tiden, og snu stekebrettet når den begynner å få farge på den ene siden. Jeg kjøpte forøvrig ny ovn nettop, turde ikke ta sjansen på julemat på varmluft.

Anonymkode: bfffc...1a2

Skrevet

Jeg bruker faktisk kun varmluft jeg, på ALT. Går så mye fortere 😊

Anonymkode: 25e1f...009

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...