Anonym bruker Skrevet 20. desember 2018 #1 Skrevet 20. desember 2018 Altså ikke bare sjy/fett fra ribba, men lager en brun saus til? Anonymkode: f6339...f52
Anonym bruker Skrevet 20. desember 2018 #2 Skrevet 20. desember 2018 Så klart. Uten det hadde det jammen meg vært tørt. Anonymkode: 82cee...ac6
Anonym bruker Skrevet 20. desember 2018 #4 Skrevet 20. desember 2018 Jeg lager saus ja, men jeg bruker jo stekeskyen i sausen. Lager ikke buljongsaus liksom. Anonymkode: 6bbe1...ea4
Anonym bruker Skrevet 20. desember 2018 #6 Skrevet 20. desember 2018 Bruker brun posesaus fra Toro, men bytter ut vannet med kraften og krydderet fra ribba. Lager utradisjonell ribbe med hvitløk, chilli, hvitløkssalt, pepper og i blant med litt ingefær. Asiatisk vri og den brune sause blir perfekt med skyen fra denne ribba. Mmmm! Anonymkode: 577f2...fdb
Anonym bruker Skrevet 20. desember 2018 #7 Skrevet 20. desember 2018 Ja, såkalt julesaus med kraft/fett/sjy fra ribben. Anonymkode: 8a181...ef6
Anonym bruker Skrevet 20. desember 2018 #8 Skrevet 20. desember 2018 Ja, selvfølgelig. Bruker sjyen fra ribba i sausen Anonymkode: 15a9a...174
Anonym bruker Skrevet 20. desember 2018 #9 Skrevet 20. desember 2018 Ja, bruner mel og smør, sper med stekesjy/kraft og runder av med en fløteskvett. Anonymkode: 88065...fc2
Anonym bruker Skrevet 20. desember 2018 #10 Skrevet 20. desember 2018 Lager Ja, men bruker kun grov sennep selv til ribba. Anonymkode: 533e5...6f4
litekreativtbrukernavn Skrevet 20. desember 2018 #11 Skrevet 20. desember 2018 Ja. En variant alla denne, som jeg lager i forveien. Så sper jeg i stekesky fra ribba på dagen 😋 alltid suksess. Tilogmed svigerfamilien som er super tradisjonsbunden vil ha dette nå. https://eatlittlebird.com/jamie-oliver-get-ahead-gravy/
Anonym bruker Skrevet 20. desember 2018 #12 Skrevet 20. desember 2018 16 minutter siden, Anonym bruker skrev: Ja, bruner mel og smør, sper med stekesjy/kraft og runder av med en fløteskvett. Anonymkode: 88065...fc2 Denne. ☝️ Anonymkode: 62aea...602
Anonym bruker Skrevet 20. desember 2018 #13 Skrevet 20. desember 2018 Er oppvokst med både stekesjy og fløtesaus til ribbe, foretrekker fløtesaus og ville ha hatt det dersom vi hadde hatt ribbe til jul Anonymkode: 4dacb...4ad
Anonym bruker Skrevet 20. desember 2018 #14 Skrevet 20. desember 2018 Ja blir ikke jul uten Anonymkode: 873f4...eb9
Anonym bruker Skrevet 20. desember 2018 #15 Skrevet 20. desember 2018 Begge deler brukes i min familie. Jeg liker ikke ribbe så bryr meg lite, men noen vil ha sky, noen saus og noen begge deler. Anonymkode: e2ccc...0ad
Anonym bruker Skrevet 20. desember 2018 #16 Skrevet 20. desember 2018 Jeg lager saus av krafta fra ribba og litt av ribbefettet, og jevner den. Anonymkode: a22fe...fe0
Anonym bruker Skrevet 20. desember 2018 #17 Skrevet 20. desember 2018 Nei, bruker bare søet fra stekeformen. Anonymkode: 12b20...f08
Anonym bruker Skrevet 21. desember 2018 #18 Skrevet 21. desember 2018 Nei, aldri fått det servert. Anonymkode: 02fc5...50c
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå