Anonym bruker Skrevet 19. desember 2018 #1 Skrevet 19. desember 2018 Jeg føler at jeg kjøper så mye som ellers aldri blir brukt til julens bakverk. I pepperkakedeigen skal det være mørk sirup, i fløtekaramellene lys. I kakemannoppskriften er det 1 Ts hjortetakksalt, og ellers går det minimalt med ingefær, nellikspiker og muskat - men man må ha det i hus. Men altså, spørsmålet mitt er om man kan bruke mørk sirup i karameller? Eller blir det helt, helt feil? Anonymkode: 5ceec...c10
Anonym bruker Skrevet 19. desember 2018 #2 Skrevet 19. desember 2018 Smaken blir annerledes, litt mer nøyaktig, men det er godt. Kommer an på hva du liker. Anonymkode: 81fa6...cd0
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå