Gå til innhold

Mørk sirup i fløtekarameller?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg føler at jeg kjøper så mye som ellers aldri blir brukt til julens bakverk. 

I pepperkakedeigen skal det være mørk sirup, i fløtekaramellene lys. I kakemannoppskriften er det 1 Ts hjortetakksalt, og ellers går det minimalt med ingefær, nellikspiker og muskat - men man må ha det i hus. 

Men altså, spørsmålet mitt er om man kan bruke mørk sirup i karameller? Eller blir det helt, helt feil?

Anonymkode: 5ceec...c10

Skrevet

Smaken blir annerledes, litt mer nøyaktig, men det er godt. Kommer an på hva du liker.

Anonymkode: 81fa6...cd0

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...