Anonym bruker Skrevet 10. desember 2018 #1 Skrevet 10. desember 2018 Jeg har tenkt å invitere den eldre garde (80+) på romjulsmiddag. Er usikker på hva jeg skal servere. Selv bruker jeg å være nokså lei julemat i den tiden. Det kan heller ikke være fisk da en av gjestene ikke tåler det. Hva serveres ut i de tusen hjem? Anonymkode: 4a63a...625
Anonym bruker Skrevet 11. desember 2018 #2 Skrevet 11. desember 2018 I romjula serverer jeg gjerne mat som er langt fra den tradisjonelle julematen. Taco er alltid en vinner, eller pizza. Evt viltgryte. Anonymkode: 30d39...762
Anonym bruker Skrevet 11. desember 2018 #3 Skrevet 11. desember 2018 Vi har i mange år hatt bayonneskinke (vennligst bare den beste) med kremet tomatsaus, poteter og grønnsaker. Alltid en slager og forholdsvis lett etter all den tunge julematen. Lite jobb også. Anonymkode: 0096b...f7a
Anonym bruker Skrevet 11. desember 2018 #4 Skrevet 11. desember 2018 Vi skal ha røkelaks og eggerøre, julemat, sossiser, fløtegratinerte poteter, en stor salatbolle, og krumkaker med moltekrem til dessert. Anonymkode: c67f8...152
Anonym bruker Skrevet 11. desember 2018 #5 Skrevet 11. desember 2018 5 timer siden, Anonym bruker skrev: Vi har i mange år hatt bayonneskinke (vennligst bare den beste) med kremet tomatsaus, poteter og grønnsaker. Alltid en slager og forholdsvis lett etter all den tunge julematen. Lite jobb også. Anonymkode: 0096b...f7a Lykke til med å finne noen som synes det er godt. Anonymkode: a23c0...fd0
Anonym bruker Skrevet 11. desember 2018 #6 Skrevet 11. desember 2018 Den generasjonen liker ofte best tradisjonsmat. Ville servert feks blomkålsuppe til forrett og en stek m/tilbehør til hovedrett. Is med varme bær til dessert. Anonymkode: a23c0...fd0
Anonym bruker Skrevet 11. desember 2018 #7 Skrevet 11. desember 2018 4 minutter siden, Anonym bruker skrev: Den generasjonen liker ofte best tradisjonsmat. Ville servert feks blomkålsuppe til forrett og en stek m/tilbehør til hovedrett. Is med varme bær til dessert. Anonymkode: a23c0...fd0 De gamle jeg kjenner liker best å få noe nymotens greier som de ikke lager hjemme! Anonymkode: e908c...dc0
Anonym bruker Skrevet 11. desember 2018 #8 Skrevet 11. desember 2018 51 minutter siden, Anonym bruker skrev: Lykke til med å finne noen som synes det er godt. Anonymkode: a23c0...fd0 Jeg tenkte faktisk det samme før, men det er seriøs godt. Skal nok sies at det er forholdsvis lite tomatsmak men mye fløte. Du kan jo velge en annen saus, det er uansett lett mat ift ribbe og medisterkaker. Anonymkode: 0096b...f7a
Anonym bruker Skrevet 11. desember 2018 #9 Skrevet 11. desember 2018 Kveite er alltid en slager her Anonymkode: 40729...6ba
Anonym bruker Skrevet 11. desember 2018 #10 Skrevet 11. desember 2018 Er det mulig at du lager en egen rett til den som ikke kan spise fisk? Bacalao synes jeg er godt i romjula og virker som å være noe den eldre garde også setter stor pris på. Det lager jo også seg selv i gryta, bare kutting av grønnsaker som er jobben. Anonymkode: cb922...3a0
Anonym bruker Skrevet 11. desember 2018 #11 Skrevet 11. desember 2018 Ene dagen serverer vi koldtbord med noe julemat og div salater. Andre dagen serverer vi fiskegrateng ( favorittmaten til barna ) Anonymkode: b35e6...f87
Anonym bruker Skrevet 11. desember 2018 #12 Skrevet 11. desember 2018 Juleskinke med poteter eller mos. Spørs litt hva besøket har hatt hjemme på julaften. Anonymkode: cbfa9...161
Anonym bruker Skrevet 11. desember 2018 #13 Skrevet 11. desember 2018 Vi skal ha pakkeåpning med ungene 3 juledag(de feirer hos pappa i år) og da inviterer vi familie på vårruller m/ris og salat Anonymkode: 79103...879
gale damen Skrevet 11. desember 2018 #14 Skrevet 11. desember 2018 Vi har flere romjulsgjester, og foreløpig middagsliste er; Røyket torsk Rype Elgstek Villaks
3 i april Skrevet 11. desember 2018 #15 Skrevet 11. desember 2018 Ribbe, stek, kalkun eller noe så enkelt som kjøttkaker 👍
Anonym bruker Skrevet 11. desember 2018 #16 Skrevet 11. desember 2018 Hadde servert røkt lammelår. det faller garantert i smak hos eldre gjester (eller, hos alle, egentlig, det er supergodt). Her er et par oppskrifter https://www.aperitif.no/artikler/lettsaltet-rokt-lammelar/181568 https://www.matprat.no/oppskrifter/tradisjon/rokt-lammelar-med-stuede-rotgronnsaker/ https://www.tv2.no/a/10264689/ Anonymkode: 9f89d...95d
frk Nilsen Skrevet 11. desember 2018 #17 Skrevet 11. desember 2018 Kommer litt an på de som skal komme. Vi får gjester i romjula, jeg vet de ikke har spist pinnekjøtt ila julen så vi har planer om å servere det. Ellers er jo Tapas godt. Vi pleier å være på julebesøk til familie og venner en dag i jula, da serveres det pizza. Ei venninne av meg inviterer alltid på ost og vin. Selv har jeg servert pulled pork, lasagne, lapskaus av pinnekjøttrester når vi har hatt besøk. Altså jeg ser an publikumet
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå