Anonym bruker Skrevet 4. desember 2018 #1 Skrevet 4. desember 2018 Til sjokoladekake. Har så lite lyst til å kjøre ut i butikken som overhode mulig. Anonymkode: c3dcd...9b2
Anonym bruker Skrevet 4. desember 2018 #2 Skrevet 4. desember 2018 5 minutter siden, Anonym bruker skrev: Til sjokoladekake. Har så lite lyst til å kjøre ut i butikken som overhode mulig. Anonymkode: c3dcd...9b2 Ja det kan du Anonymkode: 99e2f...695
Anonym bruker Skrevet 4. desember 2018 #3 Skrevet 4. desember 2018 Hm, det hadde aldri jeg gjort... Anonymkode: 0d278...1b3
Anonym bruker Skrevet 4. desember 2018 #4 Skrevet 4. desember 2018 42 minutter siden, Anonym bruker skrev: Ja det kan du Anonymkode: 99e2f...695 Takk, da skal jeg gi det et forsøk. Anonymkode: c3dcd...9b2
Anonym bruker Skrevet 4. desember 2018 #5 Skrevet 4. desember 2018 Da blir det margarinkrem. Uff! Anonymkode: d5106...f2d
Anonym bruker Skrevet 4. desember 2018 #6 Skrevet 4. desember 2018 41 minutter siden, Anonym bruker skrev: Hm, det hadde aldri jeg gjort... Anonymkode: 0d278...1b3 Har du testet og mislyktes? HI Anonymkode: c3dcd...9b2
Anonym bruker Skrevet 4. desember 2018 #7 Skrevet 4. desember 2018 6 minutter siden, Anonym bruker skrev: Har du testet og mislyktes? HI Anonymkode: c3dcd...9b2 Til en sjokolade kake , så kan du fint bruke soft som base i melis,kakao og bittelitt kaffe da har du meget god krem. Anonymkode: 99e2f...695
Anonym bruker Skrevet 4. desember 2018 #8 Skrevet 4. desember 2018 8 minutter siden, Anonym bruker skrev: Har du testet og mislyktes? HI Anonymkode: c3dcd...9b2 Neida, det går sikkert helt fint, det er bare det at jeg synes at smøkremer med smør smaker bedre enn de med margarin. Men det blir sikkert bra likevel, jeg ser det er andre her som sier det blir godt, og de har sikkert rett og er mer erfarne enn meg. Anonymkode: 0d278...1b3
Anonym bruker Skrevet 4. desember 2018 #9 Skrevet 4. desember 2018 Ikke noe problem. Jeg personlig synes det er bedre enn av smør, jeg er ikke så glad i smør... Soft flora, melis, vaniljesukker og litt melk eller litt kaffe, pluss kakao eller smeltet sjokolade, så blir det en super krem. Anonymkode: 12e30...49a
Anonym bruker Skrevet 4. desember 2018 #10 Skrevet 4. desember 2018 5 minutter siden, Anonym bruker skrev: Neida, det går sikkert helt fint, det er bare det at jeg synes at smøkremer med smør smaker bedre enn de med margarin. Men det blir sikkert bra likevel, jeg ser det er andre her som sier det blir godt, og de har sikkert rett og er mer erfarne enn meg. Anonymkode: 0d278...1b3 Jo men nå har jeg ikke smør, det var derfor jeg spurte om det gikk bra med Soft....ikke hva dere synes er best. HI Anonymkode: c3dcd...9b2
Anonym bruker Skrevet 4. desember 2018 #11 Skrevet 4. desember 2018 Tusen takk. Da blir det smørkrem med Soft 👍 HI Anonymkode: c3dcd...9b2
Anonym bruker Skrevet 4. desember 2018 #12 Skrevet 4. desember 2018 43 minutter siden, Anonym bruker skrev: Da blir det margarinkrem. Uff! Anonymkode: d5106...f2d Og? Anonymkode: 26880...0bc
Anonym bruker Skrevet 4. desember 2018 #13 Skrevet 4. desember 2018 Jeg har prøvd. Det går greit med glasur, sånn med smeltet smør i gryte og røre inn melis mm Smørkrem, altså å piske romtemperert smør, melis osv sammen til en stiv krem går dårlig. Får ikke riktig smak eller konsistens med margarin. Anonymkode: aa59e...5f5
Anonym bruker Skrevet 4. desember 2018 #14 Skrevet 4. desember 2018 Kremen er laget og ble ikke bare godkjent men hver smule av bolle og slikkepott ble rensket av ungene i huset 👍 Anonymkode: c3dcd...9b2
Anonym bruker Skrevet 4. desember 2018 #15 Skrevet 4. desember 2018 Akkurat nå, Anonym bruker skrev: Kremen er laget og ble ikke bare godkjent men hver smule av bolle og slikkepott ble rensket av ungene i huset 👍 Anonymkode: c3dcd...9b2 HI Anonymkode: c3dcd...9b2
Anonym bruker Skrevet 4. desember 2018 #16 Skrevet 4. desember 2018 Jeg har alltid laget smørkrem av soft, melis og kaffe og den blir supergod. Så bra at det falt i smak, HI! Anonymkode: 8b9df...ff6
Anonym bruker Skrevet 4. desember 2018 #17 Skrevet 4. desember 2018 2 timer siden, Anonym bruker skrev: Jeg har prøvd. Det går greit med glasur, sånn med smeltet smør i gryte og røre inn melis mm Smørkrem, altså å piske romtemperert smør, melis osv sammen til en stiv krem går dårlig. Får ikke riktig smak eller konsistens med margarin. Anonymkode: aa59e...5f5 Joda, det går helt fint Anonymkode: 12e30...49a
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå