Anonym bruker Skrevet 17. november 2018 #1 Skrevet 17. november 2018 Jeg tok opp biffen torsdag ettermiddag ca 18-19 kanskje , skulle egentlig ha den i går ,men ble bedt bort. Så lurer på kan man spise den eller bør man være forsiktig? Anonymkode: 0aece...022
Anonym bruker Skrevet 17. november 2018 #2 Skrevet 17. november 2018 tok den fra fryseren altså Anonymkode: 0aece...022
Anonym bruker Skrevet 17. november 2018 #3 Skrevet 17. november 2018 Ja, hvorfor ikke? Anonymkode: 78c9e...550
Anonym bruker Skrevet 17. november 2018 #4 Skrevet 17. november 2018 Hvis du la den rett i kjøleskap frossen var den nok ikke helt tint før ca et døgn senere. Og et døgn som tint klarer den fint. Du merker det veldig fort når du tar den ut av pakken om den er dårlig. La den lufte noe minutter og luktet den bra er den tip top. Anonymkode: 09a52...196
MrGoodMan Skrevet 17. november 2018 #5 Skrevet 17. november 2018 Er ikke trikset å ta den ut av posen/pakka, legge den på en tallerken på benken en liten stund og så bruke nesa. På generelt grunnlag vil jeg nok tippe at du kan bruke biffen.
Anonym bruker Skrevet 17. november 2018 #6 Skrevet 17. november 2018 Oki, så det er ingen problem, jeg lukter kanskje hvis det er noe galt Anonymkode: 0aece...022
Anonym bruker Skrevet 17. november 2018 #7 Skrevet 17. november 2018 Ja, det hadde jeg gjort, men ville latt den ligge på benken minst et par timer før jeg stekte den. Gjør det uansett, men med kjøtt som er fryst er det ekstra viktig for at det ikke skal bli tørt! Anonymkode: 14300...413
Anonym bruker Skrevet 17. november 2018 #8 Skrevet 17. november 2018 oki så skal legge litt på kjøkkenbenken først på tallerkeren, blir det ikke bakterier da? og hvor lenge ? 15 minutter? spiser sjelden biff så er helt blå Anonymkode: 0aece...022
Anonym bruker Skrevet 17. november 2018 #9 Skrevet 17. november 2018 og skal det være plast på? Anonymkode: 0aece...022
Superdolly Skrevet 17. november 2018 #10 Skrevet 17. november 2018 https://www.matprat.no/artikler/tilberedning/slik-steker-du-biff/ Her finner du gode tips for steking av biff.
Anonym bruker Skrevet 17. november 2018 #12 Skrevet 17. november 2018 Ja, jøss. Den hadde jeg glatt spist om tre dager også. Kjøtt blir bedre og bedre jo "eldre" det blir, og kjøtt blir ikke dårlig i løpet av timer. Hvis du skal kjøpe ferskt biffkjøtt i ferskvaredisken, så skal du kjøpe det mørkeste kjøttet, det er eldst og mørest. Anonymkode: 15bd1...bc1
Anonym bruker Skrevet 17. november 2018 #13 Skrevet 17. november 2018 takk for svar da legger jeg den på benken 1 time før og så steker jeg den er i plastpose Anonymkode: 0aece...022
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå