Anonym bruker Skrevet 11. november 2018 #1 Skrevet 11. november 2018 Vi skal ha familien her en dag i romjulen, men hva serverer man i romjulen? Det er ikke vi som har julaften hos oss i år, så dette blir vårt bidrag som verter i år. Noen forslag? Anonymkode: d1268...cdc
Anonym bruker Skrevet 11. november 2018 #2 Skrevet 11. november 2018 Juleskinke er enkelt og veldig godt. Jeg serverer dette med f. eks broccoli, gulrøtter, blomkål og rosenkål. Bruker krafta fra kjøttet og lager god saus😊 Anonymkode: b5602...25b
Anonym bruker Skrevet 11. november 2018 #3 Skrevet 11. november 2018 Lutefisk. Jeg serverer med bacon, ertestuing, poteter, brokkoli, gulrøtter, sennet, syltede rødbeter. Og vossakorv til min mor, som sitter og furter over å ikke like middagen. Ikke noe spise tilbehør i diskresjon der i gården.. Anonymkode: 60409...723
skinnfilla Skrevet 11. november 2018 #4 Skrevet 11. november 2018 Vi har Svigers på kalkun og alt som hører med,2 .juledag. 1.dag blir vi bedt til Svigers på koldtbord. 28 . Skal vi ha min bror med familie på spillkveld og pakkelek , da tenkte jeg å lage pizza rett og slett. Ellers blir det mye gode rester på oss her hjemme😉
Ziva Skrevet 11. november 2018 #5 Skrevet 11. november 2018 Lutefisk med bacon, ertestuing og poteter. Viltgryte med rosenkål og mandelpoteter. Kokt torsk, gulrøtter, blomkål og poteter.
Anonym bruker Skrevet 11. november 2018 #6 Skrevet 11. november 2018 Vi lager det vi har lyst på, en enkel middag, eller en litt mer avansert middag, så har vi kaker , julekaker og kaffe etterpå. Anonymkode: 6db32...450
Anonym bruker Skrevet 11. november 2018 #7 Skrevet 11. november 2018 2 timer siden, Ziva skrev: Lutefisk med bacon, ertestuing og poteter. Viltgryte med rosenkål og mandelpoteter. Kokt torsk, gulrøtter, blomkål og poteter. Har du grønnsakene og poteter ved siden av? Hilsen HI. Anonymkode: d1268...cdc
Anonym bruker Skrevet 11. november 2018 #8 Skrevet 11. november 2018 En dag kalkun og en ribbe. Vi har ikke det julaften. Anonymkode: dc335...fa0
amandine Skrevet 11. november 2018 #9 Skrevet 11. november 2018 Kalkun eller koldtbord ( rester fra førstedag) eller så kan det hende at vi slår til med en stor bolle salat og en luftig ostesoufflé... For det er godt med noe lett midt i julen..
Anonym bruker Skrevet 11. november 2018 #10 Skrevet 11. november 2018 Hadde ovensstekt en hel ørret. Enkelt, godt og fint med noe tett mat sånn innimellom den tunge julematen. Anonymkode: 41d78...12f
Anonym bruker Skrevet 11. november 2018 #11 Skrevet 11. november 2018 Jeg liker Grandiosa. Anonymkode: 413f4...69b
Anonym bruker Skrevet 11. november 2018 #12 Skrevet 11. november 2018 14 minutter siden, Anonym bruker skrev: Hadde ovensstekt en hel ørret. Enkelt, godt og fint med noe tett mat sånn innimellom den tunge julematen. Anonymkode: 41d78...12f Ikke mye jeg ikke liker, men ørret takler jeg ikke. Anonymkode: 2050a...647
Modesty Blaise. Skrevet 11. november 2018 #13 Skrevet 11. november 2018 Vi serverer helstekt and. Men med små pannekaker, og med masse tilbehør så det blir nesten som andetaco 😂 Perfekt når man er litt lei julemat, og alde fra 3 til 87 finner noe de syns er godt.
Ziva Skrevet 11. november 2018 #14 Skrevet 11. november 2018 1 time siden, Anonym bruker skrev: Har du grønnsakene og poteter ved siden av? Hilsen HI. Anonymkode: d1268...cdc Har rosenkål og poteter ved siden av. I viltgryte har jeg gulrøtter, løk, sopp, sellerirot, persillerot, kålrot, baconbiter og viltkjøtt.
Yellow Brick Road Skrevet 11. november 2018 #15 Skrevet 11. november 2018 Kommer an på hvilken dag det er det. Er det 1.juledag, ville vi servert koldtbord inkl rester fra julaften om det er noe. Hadde det vært seinere i jula, kunne det blitt ribbe, juleskinke eller fisk, eller noe helt annet som pizza eller tacos.
Anonym bruker Skrevet 11. november 2018 #16 Skrevet 11. november 2018 Lutefisk med tilbehør eller hvalbiff Anonymkode: eab12...5e3
prekæs Skrevet 11. november 2018 #17 Skrevet 11. november 2018 Fisk hadde de nok fått her. Et år var det bacalao.
Anonym bruker Skrevet 11. november 2018 #18 Skrevet 11. november 2018 4 timer siden, Ziva skrev: Viltgryte med rosenkål og mandelpoteter. Og den er helt nydelig 😍 Nam! Anonymkode: 36cc6...3b3
Anonym bruker Skrevet 11. november 2018 #19 Skrevet 11. november 2018 tror jeg skal mest bort i år faktisk : Julaften og første dag : hos mine foreldre 2 dag er det alltid avslapping 3. dag skal vi til oslo 28-30 skal ungen bort på overnatting, så da vet jeg ikke hva jeg skal finne på,men tviler på jeg ber noen da nyttårsaften sikkert hos mine foreldre Anonymkode: ef2fa...33b
Anonym bruker Skrevet 11. november 2018 #20 Skrevet 11. november 2018 vet det blir pinnekjøtt og ribbe julaften og restemat 1 dag, resten av jula aner jeg ikke Anonymkode: ef2fa...33b
TinaK 1990 Skrevet 11. november 2018 #21 Skrevet 11. november 2018 6 timer siden, Anonym bruker skrev: Lutefisk. Jeg serverer med bacon, ertestuing, poteter, brokkoli, gulrøtter, sennet, syltede rødbeter. Og vossakorv til min mor, som sitter og furter over å ikke like middagen. Ikke noe spise tilbehør i diskresjon der i gården.. Anonymkode: 60409...723 Ikke hvit saus? Blir det Ole fryktelig tørt?
Anonym bruker Skrevet 11. november 2018 #22 Skrevet 11. november 2018 50 minutter siden, TinaK 1990 skrev: Ikke hvit saus? Blir det Ole fryktelig tørt? Er ikke vanlig med hvit saus til lutefisk. Her pleier vi kjøre poteter, bacon, sennep og erterstuing. Anonymkode: 55425...289
Anonym bruker Skrevet 12. november 2018 #23 Skrevet 12. november 2018 2. juledag skal vi til foreldrene mine og spise lutefisk, det er tradisjon. Av tilbehør er det gul ertestuing, poteter, gulrot, bacon m/fett, sjy fra pinnekjøttet på julaften og grov sennep. Svigers inviterer til selskap en dag i romjula, men menyen varierer. Stek av et slag, potetball med pinnekjøtt, bacalao, kalkun... Mannen min har bursdag i romjula og da serverer vi noe veldig ikke-julete. Det kan være hjemmelaget pizza (hvit pizza og vanlig), eller i fjor hadde vi strimlet kylling i kokoslefser med mangosaus, salat og grønnsaker. Anonymkode: 27be0...06b
Anonym bruker Skrevet 12. november 2018 #24 Skrevet 12. november 2018 Røkt lammelår med poteter og rotmos, eller kalkun med mye godt Eller potetball med pinnekjøttrester! Anonymkode: 1c971...9b0
Anonym bruker Skrevet 12. november 2018 #25 Skrevet 12. november 2018 9 timer siden, Anonym bruker skrev: 2. juledag skal vi til foreldrene mine og spise lutefisk, det er tradisjon. Av tilbehør er det gul ertestuing, poteter, gulrot, bacon m/fett, sjy fra pinnekjøttet på julaften og grov sennep. Svigers inviterer til selskap en dag i romjula, men menyen varierer. Stek av et slag, potetball med pinnekjøtt, bacalao, kalkun... Mannen min har bursdag i romjula og da serverer vi noe veldig ikke-julete. Det kan være hjemmelaget pizza (hvit pizza og vanlig), eller i fjor hadde vi strimlet kylling i kokoslefser med mangosaus, salat og grønnsaker. Anonymkode: 27be0...06b Hva er hvit pizza? Anonymkode: 2050a...647
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå