Anonym bruker Skrevet 5. november 2018 #1 Skrevet 5. november 2018 Virker nesten for godt til være sant. Men flere sier det er oppskrytt og du ikke er garantert mørt kjøtt. Anonymkode: 1e49e...408
Anonym bruker Skrevet 5. november 2018 #2 Skrevet 5. november 2018 Genialt👌🏻Alltid perfekt resultat😁 Anonymkode: a4c3f...2ef
Det var en gang et menneske Skrevet 5. november 2018 #3 Skrevet 5. november 2018 Gjort rett kan det være mørt, saftig og nydelig. Det er frekt når Fjordland misbruker begrepet og kaller ferdigmaten sous vide. Stusselig mat som er kjølet ned for så og varmes opp igjen, er ikke særlig appetittlig.
Anonym bruker Skrevet 5. november 2018 #4 Skrevet 5. november 2018 7 minutter siden, Kontinuum skrev: Gjort rett kan det være mørt, saftig og nydelig. Det er frekt når Fjordland misbruker begrepet og kaller ferdigmaten sous vide. Stusselig mat som er kjølet ned for så og varmes opp igjen, er ikke særlig appetittlig. Det er da ikke frekt! De bruker OGSÅ sous vide-metoden. Man kan bruke sous vide på mat som skal konserveres over tid (som Fjorland) OG for tilberede mat som skal konsumeres samme dag. Vi er for øvrig veldig fornøyd med vår sous vide. Men man må vite hva man gjør. Anonymkode: 99590...856
Anonym bruker Skrevet 5. november 2018 #5 Skrevet 5. november 2018 Krever det mye planlegging? Anonymkode: 1e49e...408
Anonym bruker Skrevet 5. november 2018 #6 Skrevet 5. november 2018 8 minutter siden, Anonym bruker skrev: Krever det mye planlegging? Anonymkode: 1e49e...408 Nei, men noe trenger lengre tid i badet og en må derfor starte forberedelser litt tidligere enn man kanskje er vant til. Men når det er kommet seg oppi så gjør det seg jo selv😊 En må vite litt hva en holder på med, men prøv og feil fungerer utmerket👌🏻😅 Anonymkode: a4c3f...2ef
Anonym bruker Skrevet 5. november 2018 #7 Skrevet 5. november 2018 Elsker maskinen min. Gjestene dåner nærmest a indrefilet en min. For okse å snakke om ribben til jul. Men den krever en del trening og kunnskap om matlaging. Anonymkode: 7bd3c...369
Anonym bruker Skrevet 5. november 2018 #8 Skrevet 5. november 2018 Akkurat nå, Anonym bruker skrev: Elsker maskinen min. Gjestene dåner nærmest a indrefilet en min. For okse å snakke om ribben til jul. Men den krever en del trening og kunnskap om matlaging. Anonymkode: 7bd3c...369 Ribbe sous vide er heeelt magisk🤩 Tror vi må tjuvstarte ribbesesongen i år😁 Anonymkode: a4c3f...2ef
Det var en gang et menneske Skrevet 5. november 2018 #9 Skrevet 5. november 2018 12 minutter siden, Anonym bruker skrev: Det er da ikke frekt! De bruker OGSÅ sous vide-metoden. Man kan bruke sous vide på mat som skal konserveres over tid (som Fjorland) OG for tilberede mat som skal konsumeres samme dag. Vi er for øvrig veldig fornøyd med vår sous vide. Men man må vite hva man gjør. Anonymkode: 99590...856 De begynte å bruke begrepet sous vide om sin mat etter det ble populært. Jeg ser jo at maten er vakuumpakket, men kjøper ikke helt at det er tilberedt i de små porsjonene hele veien. For det første er det veldig plasskrevende, og for det andre er det tvilsomt at grøt, erterstuing, surkål og kålrabistappe er laget sous vide. Potetene ligger i mye vann osv. Det blir feil å kalle det sous vide hvis man kun varmer det opp igjen i vannbad.
Anonym bruker Skrevet 5. november 2018 #10 Skrevet 5. november 2018 28 minutter siden, Kontinuum skrev: De begynte å bruke begrepet sous vide om sin mat etter det ble populært. Jeg ser jo at maten er vakuumpakket, men kjøper ikke helt at det er tilberedt i de små porsjonene hele veien. For det første er det veldig plasskrevende, og for det andre er det tvilsomt at grøt, erterstuing, surkål og kålrabistappe er laget sous vide. Potetene ligger i mye vann osv. Det blir feil å kalle det sous vide hvis man kun varmer det opp igjen i vannbad. Du må gjerne synes det, men det er feil. Anonymkode: 99590...856
Anonym bruker Skrevet 5. november 2018 #11 Skrevet 5. november 2018 Kan man steke hele steiker? Anonymkode: 1e49e...408
Det var en gang et menneske Skrevet 5. november 2018 #12 Skrevet 5. november 2018 2 timer siden, Anonym bruker skrev: Du må gjerne synes det, men det er feil. Anonymkode: 99590...856 Har aldri hevdet at det er noe annet enn min mening, så tusen takk for tillatelsen til å si nettop det.
Anonym bruker Skrevet 5. november 2018 #13 Skrevet 5. november 2018 6 timer siden, Kontinuum skrev: De begynte å bruke begrepet sous vide om sin mat etter det ble populært. Jeg ser jo at maten er vakuumpakket, men kjøper ikke helt at det er tilberedt i de små porsjonene hele veien. For det første er det veldig plasskrevende, og for det andre er det tvilsomt at grøt, erterstuing, surkål og kålrabistappe er laget sous vide. Potetene ligger i mye vann osv. Det blir feil å kalle det sous vide hvis man kun varmer det opp igjen i vannbad. Men i alle dager da, hvorfor uttaler du deg om noe du overhodet ikke har peiling på?? Fjordland lager alt sous vide, både poteter, kålrabistappe, grønnsaker osv. Maten forbehandlet i spesielle poser som tåler koking og oppvarming, og gjøres klar til tilberedning. Maten holder bedre på vitaminer og næringsinnhold enn vanlig tilberedning, og har også mindre svinn. Hva du tviler på er ikke interessant for noen, sjekk fakta før du svarer på innlegg her. Anonymkode: 57a64...c6b
Anonym bruker Skrevet 5. november 2018 #14 Skrevet 5. november 2018 5 minutter siden, Anonym bruker skrev: Men i alle dager da, hvorfor uttaler du deg om noe du overhodet ikke har peiling på?? Fjordland lager alt sous vide, både poteter, kålrabistappe, grønnsaker osv. Maten forbehandlet i spesielle poser som tåler koking og oppvarming, og gjøres klar til tilberedning. Maten holder bedre på vitaminer og næringsinnhold enn vanlig tilberedning, og har også mindre svinn. Hva du tviler på er ikke interessant for noen, sjekk fakta før du svarer på innlegg her. Anonymkode: 57a64...c6b Hvorfor så hissig? Skulle nesten tro du eide Fjordland 😂 Anonymkode: 6e7e5...0e0
Anonym bruker Skrevet 5. november 2018 #15 Skrevet 5. november 2018 32 minutter siden, Anonym bruker skrev: Hvorfor så hissig? Skulle nesten tro du eide Fjordland 😂 Anonymkode: 6e7e5...0e0 Eller kanskje han/hun bare er drittlei av alle idioter som synes de tilfører verden noe ved å uttale seg om noe de overhodet ikke har peiling på? Anonymkode: 6ba42...52b
Det var en gang et menneske Skrevet 5. november 2018 #16 Skrevet 5. november 2018 22 minutter siden, Anonym bruker skrev: Eller kanskje han/hun bare er drittlei av alle idioter som synes de tilfører verden noe ved å uttale seg om noe de overhodet ikke har peiling på? Anonymkode: 6ba42...52b Men jeg vet at Fjorland smaker dritt og at sous vide absolutt kan være veldig godt!
Anonym bruker Skrevet 5. november 2018 #17 Skrevet 5. november 2018 53 minutter siden, Kontinuum skrev: Men jeg vet at Fjorland smaker dritt og at sous vide absolutt kan være veldig godt! Ah! Så du slenger om deg med feilinformasjon basert på egne smakspreferanser? Du blir bare mer og mer troverdig her nå. Anonymkode: 99590...856
Anonym bruker Skrevet 5. november 2018 #18 Skrevet 5. november 2018 Fantastisk. Her i huset må jeg klare meg med stekeposer enn så lenge... Anonymkode: 5ce08...eff
Det var en gang et menneske Skrevet 5. november 2018 #19 Skrevet 5. november 2018 41 minutter siden, Anonym bruker skrev: Ah! Så du slenger om deg med feilinformasjon basert på egne smakspreferanser? Du blir bare mer og mer troverdig her nå. Anonymkode: 99590...856 Spørsmålet var hvorvidt sous vide var genialt eller tull. Mitt poeng er st det kan være begge deler. Noen ting er utmerket, andre ting er i motsatt ende av skalaen. Om jeg bommet på faktaene er i grunn ikke så viktig i spørsmålet om sous vide er fantastisk eller ikke.
Anonym bruker Skrevet 5. november 2018 #20 Skrevet 5. november 2018 1 time siden, Kontinuum skrev: Spørsmålet var hvorvidt sous vide var genialt eller tull. Mitt poeng er st det kan være begge deler. Noen ting er utmerket, andre ting er i motsatt ende av skalaen. Om jeg bommet på faktaene er i grunn ikke så viktig i spørsmålet om sous vide er fantastisk eller ikke. Ja, det stemmer at det var det som var spørsmålet. Så da kan man jo spørre seg hvorfor trekker inn Fjordland og beskylder dem for å være frekke og misbruke begreper. Anonymkode: 99590...856
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå