Gå til innhold

Hvordan tilberede frossen spinat så det blir godt?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg personlig lager burek  med det. Prøvd andre ting men da er det ikke så godt. 

Burek oppskrift finner du på nettet, spinaten derimot lar jeg tine ferdig, heller ut vannet og blander med feta ost, litt melk, eventuelt litt yogurth og litt salt. 

Nå spørs det jo om du liker burek :)

Anonymkode: d12de...3b6

4 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Jeg personlig lager burek  med det. Prøvd andre ting men da er det ikke så godt. 

Burek oppskrift finner du på nettet, spinaten derimot lar jeg tine ferdig, heller ut vannet og blander med feta ost, litt melk, eventuelt litt yogurth og litt salt. 

Nå spørs det jo om du liker burek :)

Anonymkode: d12de...3b6

Takk for tips :) Burek har jeg aldri smakt, måtte google hva det var. Har du link til en oppskrift du vet er god? Er det middag, serverer man det sånn eller har man noe til?

Hi

Anonymkode: 57221...a87

17 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Takk for tips :) Burek har jeg aldri smakt, måtte google hva det var. Har du link til en oppskrift du vet er god? Er det middag, serverer man det sånn eller har man noe til?

Hi

Anonymkode: 57221...a87

 

 

Det var disse videoene jeg klarte å finne i farta. Nr to er nok enklest da du kan kjøpe ferdig filodeig i frysedisken. Da ville jeg gjerne brukt to lag og ikke bare en som i videoen. For burek skal se ut som den første videoen. Men alt etter smak.

Bruk gjerne frossen spinat. Feta ost, 2-3 ss  yogurth (gjerne gresk da den er tykkere en naturell) 1-2 egg og et glass melk eller mindre. 

Noen ganger så bruker vi kjøttdeig også på samme måte som i den første linken men da tilsetter vi 2 ta paprikapulver. 

Andre ganger fin kutter jeg kål, koker det opp med litt melk, en seterrømme og litt salt.

Som tilbehør bruker vi syltede grønnsaker kjøpt i utenlandske butikker, drikker noen ganger kulturmelk med hakked hvitløk, litt salt og finhakked agurk oppi.

Fordelen med burek når jeg først lærte trikset var at du kan bruke så mye som tilbehør som ikke må være kjøtt. Og det er godt i ny og ne. 

Om du har en utenlandsk butikk i nærheten så dra dit, de selger ofte burek der, ikke like gode som hjemmelagd men da får du kjenne litt på smaken. Der har de også mye billigere feta ost, og yogurth samt masse gode grønnsaker. Prøv deg frem lykke til :)

ps: skrev vist feil heter børek :)

Anonymkode: d12de...3b6

Annonse

2 minutter siden, Anonym bruker skrev:

 

 

Det var disse videoene jeg klarte å finne i farta. Nr to er nok enklest da du kan kjøpe ferdig filodeig i frysedisken. Da ville jeg gjerne brukt to lag og ikke bare en som i videoen. For burek skal se ut som den første videoen. Men alt etter smak.

Bruk gjerne frossen spinat. Feta ost, 2-3 ss  yogurth (gjerne gresk da den er tykkere en naturell) 1-2 egg og et glass melk eller mindre. 

Noen ganger så bruker vi kjøttdeig også på samme måte som i den første linken men da tilsetter vi 2 ta paprikapulver. 

Andre ganger fin kutter jeg kål, koker det opp med litt melk, en seterrømme og litt salt.

Som tilbehør bruker vi syltede grønnsaker kjøpt i utenlandske butikker, drikker noen ganger kulturmelk med hakked hvitløk, litt salt og finhakked agurk oppi.

Fordelen med burek når jeg først lærte trikset var at du kan bruke så mye som tilbehør som ikke må være kjøtt. Og det er godt i ny og ne. 

Om du har en utenlandsk butikk i nærheten så dra dit, de selger ofte burek der, ikke like gode som hjemmelagd men da får du kjenne litt på smaken. Der har de også mye billigere feta ost, og yogurth samt masse gode grønnsaker. Prøv deg frem lykke til :)

ps: skrev vist feil heter børek :)

Anonymkode: d12de...3b6

Tusen takk for bra tips :) Skal ta meg en tur på den utenlandske butikken her, er på tide siden jeg aldri har vært der.

Anonymkode: 57221...a87

Jeg bruker det gjerne blandet i andre ting, grønne pannekaker,  grønn potetstappe,  grønne fiskekaker,  grønn ostesaus til pastaen etc.  Spinatsuppe med egg er også godt. Frossen spinat smaker ikke så mye på egenhånd,  synes jeg, så går fint å tilsette i alt som kan være grønt 😊

Endret av amandine
1 time siden, Anonym bruker skrev:

Jeg tilbereder fra frossen tilstand, har i smør, hakket hvitløk og sitronsaft og lar putre under lokk. Men konsistensen blir hakket mykere enn spinaten fra Bama ja.

Anonymkode: 60810...74d

Du tiner den ikke først?

Hi

Anonymkode: 57221...a87

1 time siden, amandine skrev:

Jeg bruker det gjerne blandet i andre ting, grønne pannekaker,  grønn potetstappe,  grønne fiskekaker,  grønn ostesaus til pastaen etc.  Spinatsuppe med egg er også godt. Frossen spinat smaker ikke så mye på egenhånd,  synes jeg, så går fint å tilsette i alt som kan være grønt 😊

Takk for mange tips :) Tiner du den før du har den i ting? Jeg synes det ble så mye væske når jeg puttet den frossen rett i maten jeg lagde

Hi

Anonymkode: 57221...a87

Annonse

Bruker frossen spinat i fiskepasta. Surrer frossen spinat, hvitløk, purreløk og gul paprika i panna. Heller på 1 1/2 boks matfløte. Legger i torskefileter og lar det småputre til fisken er gjennomkokt. Salt og pepper på toppen. Serveres med fersk pasta og hvitløksbaguetter. Nydelig! 

Anonymkode: 7cf4b...56a

På 4.11.2018 den 10.20, Anonym bruker skrev:

Vi har prøvd, og synes i grunn det smakte gress,men det sier vel mest om nivået på matlagingen vår egentlig 😂 Er det noen retter vi kan bruke det i? Hvordan tilbereder du den?

Anonymkode: 57221...a87

Jeg bruker frossen spinat i frokostsmoothien min. Smoothien består da av banan, avokado, eggeplommer, spinat, lecithin, mct-olje  😊 Smaker nydelig, har vært min faste frokost i 3 år 

Anonymkode: 7b3ba...d84

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...