Anonym bruker Skrevet 4. november 2018 #1 Skrevet 4. november 2018 Vi har prøvd, og synes i grunn det smakte gress,men det sier vel mest om nivået på matlagingen vår egentlig 😂 Er det noen retter vi kan bruke det i? Hvordan tilbereder du den? Anonymkode: 57221...a87
Anonym bruker Skrevet 4. november 2018 #2 Skrevet 4. november 2018 Jeg personlig lager burek med det. Prøvd andre ting men da er det ikke så godt. Burek oppskrift finner du på nettet, spinaten derimot lar jeg tine ferdig, heller ut vannet og blander med feta ost, litt melk, eventuelt litt yogurth og litt salt. Nå spørs det jo om du liker burek Anonymkode: d12de...3b6
Anonym bruker Skrevet 4. november 2018 #3 Skrevet 4. november 2018 Klekker også et egg oppi der når jeg har. Anonymkode: d12de...3b6
Anonym bruker Skrevet 4. november 2018 #4 Skrevet 4. november 2018 Jeg tilbereder fra frossen tilstand, har i smør, hakket hvitløk og sitronsaft og lar putre under lokk. Men konsistensen blir hakket mykere enn spinaten fra Bama ja. Anonymkode: 60810...74d
Anonym bruker Skrevet 4. november 2018 #5 Skrevet 4. november 2018 4 minutter siden, Anonym bruker skrev: Jeg personlig lager burek med det. Prøvd andre ting men da er det ikke så godt. Burek oppskrift finner du på nettet, spinaten derimot lar jeg tine ferdig, heller ut vannet og blander med feta ost, litt melk, eventuelt litt yogurth og litt salt. Nå spørs det jo om du liker burek Anonymkode: d12de...3b6 Takk for tips Burek har jeg aldri smakt, måtte google hva det var. Har du link til en oppskrift du vet er god? Er det middag, serverer man det sånn eller har man noe til? Hi Anonymkode: 57221...a87
Anonym bruker Skrevet 4. november 2018 #6 Skrevet 4. november 2018 17 minutter siden, Anonym bruker skrev: Takk for tips Burek har jeg aldri smakt, måtte google hva det var. Har du link til en oppskrift du vet er god? Er det middag, serverer man det sånn eller har man noe til? Hi Anonymkode: 57221...a87 Det var disse videoene jeg klarte å finne i farta. Nr to er nok enklest da du kan kjøpe ferdig filodeig i frysedisken. Da ville jeg gjerne brukt to lag og ikke bare en som i videoen. For burek skal se ut som den første videoen. Men alt etter smak. Bruk gjerne frossen spinat. Feta ost, 2-3 ss yogurth (gjerne gresk da den er tykkere en naturell) 1-2 egg og et glass melk eller mindre. Noen ganger så bruker vi kjøttdeig også på samme måte som i den første linken men da tilsetter vi 2 ta paprikapulver. Andre ganger fin kutter jeg kål, koker det opp med litt melk, en seterrømme og litt salt. Som tilbehør bruker vi syltede grønnsaker kjøpt i utenlandske butikker, drikker noen ganger kulturmelk med hakked hvitløk, litt salt og finhakked agurk oppi. Fordelen med burek når jeg først lærte trikset var at du kan bruke så mye som tilbehør som ikke må være kjøtt. Og det er godt i ny og ne. Om du har en utenlandsk butikk i nærheten så dra dit, de selger ofte burek der, ikke like gode som hjemmelagd men da får du kjenne litt på smaken. Der har de også mye billigere feta ost, og yogurth samt masse gode grønnsaker. Prøv deg frem lykke til ps: skrev vist feil heter børek Anonymkode: d12de...3b6
Anonym bruker Skrevet 4. november 2018 #7 Skrevet 4. november 2018 2 minutter siden, Anonym bruker skrev: Det var disse videoene jeg klarte å finne i farta. Nr to er nok enklest da du kan kjøpe ferdig filodeig i frysedisken. Da ville jeg gjerne brukt to lag og ikke bare en som i videoen. For burek skal se ut som den første videoen. Men alt etter smak. Bruk gjerne frossen spinat. Feta ost, 2-3 ss yogurth (gjerne gresk da den er tykkere en naturell) 1-2 egg og et glass melk eller mindre. Noen ganger så bruker vi kjøttdeig også på samme måte som i den første linken men da tilsetter vi 2 ta paprikapulver. Andre ganger fin kutter jeg kål, koker det opp med litt melk, en seterrømme og litt salt. Som tilbehør bruker vi syltede grønnsaker kjøpt i utenlandske butikker, drikker noen ganger kulturmelk med hakked hvitløk, litt salt og finhakked agurk oppi. Fordelen med burek når jeg først lærte trikset var at du kan bruke så mye som tilbehør som ikke må være kjøtt. Og det er godt i ny og ne. Om du har en utenlandsk butikk i nærheten så dra dit, de selger ofte burek der, ikke like gode som hjemmelagd men da får du kjenne litt på smaken. Der har de også mye billigere feta ost, og yogurth samt masse gode grønnsaker. Prøv deg frem lykke til ps: skrev vist feil heter børek Anonymkode: d12de...3b6 Tusen takk for bra tips Skal ta meg en tur på den utenlandske butikken her, er på tide siden jeg aldri har vært der. Anonymkode: 57221...a87
amandine Skrevet 4. november 2018 #8 Skrevet 4. november 2018 (endret) Jeg bruker det gjerne blandet i andre ting, grønne pannekaker, grønn potetstappe, grønne fiskekaker, grønn ostesaus til pastaen etc. Spinatsuppe med egg er også godt. Frossen spinat smaker ikke så mye på egenhånd, synes jeg, så går fint å tilsette i alt som kan være grønt 😊 Endret 4. november 2018 av amandine
tante grusom master of law Skrevet 4. november 2018 #9 Skrevet 4. november 2018 Spinatsuppe! Med løk, hvitløk, salt, pepper, muskat og melk. Toppes med hardkokt egg.
Anonym bruker Skrevet 4. november 2018 #10 Skrevet 4. november 2018 Pai med spinat, fetaost og løk 😋😋😋 Tin spinaten, press ut vannet, så er du klar 👍🏻 Anonymkode: 4bda3...b98
Anonym bruker Skrevet 4. november 2018 #11 Skrevet 4. november 2018 1 time siden, Anonym bruker skrev: Jeg tilbereder fra frossen tilstand, har i smør, hakket hvitløk og sitronsaft og lar putre under lokk. Men konsistensen blir hakket mykere enn spinaten fra Bama ja. Anonymkode: 60810...74d Du tiner den ikke først? Hi Anonymkode: 57221...a87
Anonym bruker Skrevet 4. november 2018 #12 Skrevet 4. november 2018 1 time siden, amandine skrev: Jeg bruker det gjerne blandet i andre ting, grønne pannekaker, grønn potetstappe, grønne fiskekaker, grønn ostesaus til pastaen etc. Spinatsuppe med egg er også godt. Frossen spinat smaker ikke så mye på egenhånd, synes jeg, så går fint å tilsette i alt som kan være grønt 😊 Takk for mange tips Tiner du den før du har den i ting? Jeg synes det ble så mye væske når jeg puttet den frossen rett i maten jeg lagde Hi Anonymkode: 57221...a87
Anonym bruker Skrevet 4. november 2018 #13 Skrevet 4. november 2018 39 minutter siden, tante grusom master of law skrev: Spinatsuppe! Med løk, hvitløk, salt, pepper, muskat og melk. Toppes med hardkokt egg. Det skal testes 👍 hi Anonymkode: 57221...a87
Anonym bruker Skrevet 6. november 2018 #14 Skrevet 6. november 2018 Dytter litt Anonymkode: 57221...a87
Anonym bruker Skrevet 6. november 2018 #15 Skrevet 6. november 2018 Bruker frossen spinat i fiskepasta. Surrer frossen spinat, hvitløk, purreløk og gul paprika i panna. Heller på 1 1/2 boks matfløte. Legger i torskefileter og lar det småputre til fisken er gjennomkokt. Salt og pepper på toppen. Serveres med fersk pasta og hvitløksbaguetter. Nydelig! Anonymkode: 7cf4b...56a
Anonym bruker Skrevet 6. november 2018 #16 Skrevet 6. november 2018 Jeg lager det den som grønnsak, en god skvett fløte, muskat og salt og koker til det meste av vannet er borte. Favoritten her i huset sammen med fiskepinner og potetstappe. Anonymkode: 664f6...69c
Anonym bruker Skrevet 6. november 2018 #17 Skrevet 6. november 2018 Bruker frossen spinat i smoithie til barna, de merker det ikke på smaken. Anonymkode: 472d9...d46
Anonym bruker Skrevet 6. november 2018 #18 Skrevet 6. november 2018 På 4.11.2018 den 10.20, Anonym bruker skrev: Vi har prøvd, og synes i grunn det smakte gress,men det sier vel mest om nivået på matlagingen vår egentlig 😂 Er det noen retter vi kan bruke det i? Hvordan tilbereder du den? Anonymkode: 57221...a87 Jeg bruker frossen spinat i frokostsmoothien min. Smoothien består da av banan, avokado, eggeplommer, spinat, lecithin, mct-olje 😊 Smaker nydelig, har vært min faste frokost i 3 år Anonymkode: 7b3ba...d84
Anonym bruker Skrevet 6. november 2018 #19 Skrevet 6. november 2018 Er godt å ha en dæsj i tomatsauen 😁 Anonymkode: 587e3...efa
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå