Gå til innhold

Beste kjøkkenmaskin til baking? Deiger


Anbefalte innlegg

Ønsker meg en kjøkkenmaskin til gjærbakst. Pris ingen betydning.

Jeg baker sjeldent store deiger type 4 brød, men har gjerne 1kg mel i deiger.

Vil helst ikke ha visp og annet dilldall, det har jeg kitchenaid til.

Hva anbefaler du? :)

Anonymkode: dc0de...f91

Fortsetter under...

Elsker min nye Ankersum. Har aldr hatt en maskin som blander deiger så godt. I tillegg setter det seg ikke deig langs kanten eller ligger mel igjen i bunnen. Du får nok med visp og sånt, men trenger jo ikke å bruke det. 

Anonymkode: 9d097...894

2 minutes ago, Anonym bruker said:

Elsker min nye Ankersum. Har aldr hatt en maskin som blander deiger så godt. I tillegg setter det seg ikke deig langs kanten eller ligger mel igjen i bunnen. Du får nok med visp og sånt, men trenger jo ikke å bruke det. 

Anonymkode: 9d097...894

Den har moren min også. Dvs, en 30 år gammel Assistent...holdbare saker!

Hvordan er den til litt mindre deiger? Type bolledeig? Moren min baker så store deiger..

Anonymkode: dc0de...f91

Ankarsrum! Hatt min i 5-6 år, og er fremdeles strålende fornøyd❤️👍🏻

Har hatt både kitchenaid og Kenwood tidligere, men ble ikke venner med noen av dem. Enig i at de fungerer bra til visping og kakebaking, men ikke tyngre deig. 

Anonymkode: 514e9...564

56 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Ankarsrum! Hatt min i 5-6 år, og er fremdeles strålende fornøyd❤️👍🏻

Har hatt både kitchenaid og Kenwood tidligere, men ble ikke venner med noen av dem. Enig i at de fungerer bra til visping og kakebaking, men ikke tyngre deig. 

Anonymkode: 514e9...564

Hvor kraftig er din Kenwood? Jeg har en på 1500w og den har ingen problemer med store deiger.

På jobb har vi en med plastbolle og 900w, den er elendig.

Anonymkode: c6828...275

Annonse

Elskar min Ankarsrum Assistent. Den er perfekt både til grove deigar med eltekrok og søte gjærdeigar der eg helst brukar deigrulla.

Ellers er den brukt til å kverne kjøt i jaktsesongen. Den er også super til kaker, men då brukar eg helst handmiksar på stativ, då den er enklare å dra fram. Hadde eg hatt plassmangel hadde eg slengt ut handmiksaren, for assistenten gjer jobben og vel så det.

Anonymkode: dc0e9...36a

1 time siden, Anonym bruker skrev:

Hvor kraftig er din Kenwood? Jeg har en på 1500w og den har ingen problemer med store deiger.

På jobb har vi en med plastbolle og 900w, den er elendig.

Anonymkode: c6828...275

1500w var kenwooden min, var ikke en billigutgave. Problemet med Kenwood synes jeg er at eltekroken dytter deig opp langs kantene av bakebollen, som medfører at deigen blandes dårlig, spesielt om man går for deiger med høyere andel væske i forhold til mel. Det igjen gir dårligere elastisitet i deigen, og ujevnt resultat. Det er en helt ok maskin, som jeg levde greit med i et par år, men med en del små og store irritasjonsmomenter. Men ankarsrum er i en egen klasse, og jeg ville aldri gått tilbake. Jeg baker flere ganger i uka, og setter pris på godt utstyr. 

Anonymkode: 514e9...564

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...