Anonym bruker Skrevet 29. september 2018 #1 Skrevet 29. september 2018 Fine boller Anonymkode: fd70a...5ab
Anonym bruker Skrevet 29. september 2018 #2 Skrevet 29. september 2018 Det fungerer dårlig å langtidsheve søte deiger. Sukkeret får gjæren til å utvikle seg raskt, så deigen vil heve fort uansett. Dessuten setter langtidsgjæring smak på bakverket. Dette kan være godt i brød, men ikke i boller. Hvis du likevel vil prøve, så anbefaler jeg kald væske og kaldt hevested. Anonymkode: 5f5d7...955
Anonym bruker Skrevet 29. september 2018 #3 Skrevet 29. september 2018 Brukte vanlige oppskrift og satte i kjøleskap under plastikk. Ble like bra som vanlig, men lagde kanelsnurrer hvis det har noe å si. Anonymkode: d0da4...2d3
Anonym bruker Skrevet 29. september 2018 #4 Skrevet 29. september 2018 Bruk mindre gjær, kald veske og sett i kjøleskap. Anonymkode: f9a9e...c03
Anonym bruker Skrevet 29. september 2018 #5 Skrevet 29. september 2018 https://trinesmatblogg.no/2016/12/kaldheving-av-sot-gjaerbakst/ Anonymkode: f9a9e...c03
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå