Anonym bruker Skrevet 23. september 2018 #1 Skrevet 23. september 2018 Det skal være i en oppskrift, men hva er sest? Noen som vet? Anonymkode: 12b8a...b5d
Anonym bruker Skrevet 23. september 2018 #2 Skrevet 23. september 2018 Kan det være zestjern? Et lite jern jeg bruker til å raspe sitronskall med. Google så ser du. Anonymkode: dd363...2c0
Anonym bruker Skrevet 23. september 2018 #3 Skrevet 23. september 2018 Zest er et annet navn på sitronskall. Du bare rasper av det gule, og lar det hvite være på.. Anonymkode: 451f4...142
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå