Anonym bruker Skrevet 19. juli 2018 #1 Skrevet 19. juli 2018 Jeg har ved en misforståelse blitt satt til å lage sodd for maaaange personer i helgen. Selv om det er en misforståelse så må jeg desverre bare gjøre det. All maten er forhåndskokt, sodden kommer i slike spann. Men hvordan gjør jeg det for at det skal bli mest mulig vellykket? Koker ferdig poteter og gulrøtter, setter det i varmeskap. Setter sodden i en stor gryte på svak varme, men hvor lenge? Og dersom jeg feilberegner tid og sodden er klar en halvtime før servering, kan den da bare holdes varm i gryta? Hvordan vet jeg at den er ferdig? Hvor høy temperatur bør jeg ha i varmeskap? Anonymkode: 9a988...436
Anonym bruker Skrevet 19. juli 2018 #2 Skrevet 19. juli 2018 Bare begynn i tide, tar tid å varme opp. Kan bare la det stå på varmen. Anonymkode: 3d3c6...90e
Anonym bruker Skrevet 19. juli 2018 #3 Skrevet 19. juli 2018 Den kan stå lenge på varmen uten at det gjør noe, bare husk at den ikke skal koke. Anonymkode: 23f96...2bc
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå