Gå til innhold

Krise!! Trenger hjelp fra dere som kan noe om sodd!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har ved en misforståelse blitt satt til å lage sodd for maaaange personer i helgen. Selv om det er en misforståelse så må jeg desverre bare gjøre det. All maten er forhåndskokt, sodden kommer i slike spann. 

Men hvordan gjør jeg det for at det skal bli mest mulig vellykket? 

Koker ferdig poteter og gulrøtter, setter det i varmeskap. Setter sodden i en stor gryte på svak varme, men hvor lenge? Og dersom jeg feilberegner tid og sodden er klar en halvtime før servering, kan den da bare holdes varm i gryta? Hvordan vet jeg at den er ferdig? Hvor høy temperatur bør jeg ha i varmeskap? 

Anonymkode: 9a988...436

Skrevet

Bare begynn i tide, tar tid å varme opp. Kan bare la det stå på varmen.

Anonymkode: 3d3c6...90e

Skrevet

Den kan stå lenge på varmen uten at det gjør noe, bare husk at den ikke skal koke.

Anonymkode: 23f96...2bc

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...