Anonym bruker Skrevet 9. juli 2018 #1 Del Skrevet 9. juli 2018 Om det er tørrgjær, kald melk, kaldt smør som blir blandet i en deig, kan den da stå i kjøleskapet natten over og bakes ut neste dag? Må den da stå å heve igjen før steking? Anonymkode: be727...61c Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144350598-kaldheving-over-natten/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
amandine Skrevet 9. juli 2018 #2 Del Skrevet 9. juli 2018 Jeg gjør ofte det, kald væske og lite gjær ( halv eller kvart mengde, kanskje?) og én ganske våt deig. Enten i kjøleskapet eller på benken om det ikke er alt for varmt. Du baker ut og lar den temperere mens den etterhever. Sånn har vi ferske rundstykker til frokost hver dag i ferien, de hever og steker mens jeg dusjer og leser avisen i fred. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144350598-kaldheving-over-natten/#findComment-148789734 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. juli 2018 #3 Del Skrevet 9. juli 2018 Ikke noe problem, men du må halvere gjærmengden. La de bli romtemperert før du steker. Anonymkode: 8554c...074 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144350598-kaldheving-over-natten/#findComment-148789737 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå