Gå til innhold

Kaldheving over natten?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Om det er tørrgjær, kald melk, kaldt smør som blir blandet i en deig, kan den da stå i kjøleskapet natten over og bakes ut neste dag? 

Må den da stå å heve igjen før steking? 

Anonymkode: be727...61c

Fortsetter under...

Skrevet

Jeg gjør ofte det, kald væske og lite gjær ( halv eller kvart mengde, kanskje?) og én ganske våt deig. Enten i kjøleskapet eller på benken om det ikke er alt for varmt. Du baker ut og lar den temperere mens den etterhever.  Sånn har vi ferske rundstykker til frokost hver dag i ferien, de hever og steker mens jeg dusjer og leser avisen i fred.

Skrevet

Ikke noe problem, men du må halvere gjærmengden.

La de bli romtemperert før du steker.

Anonymkode: 8554c...074

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...