Superdolly Skrevet 28. juni 2018 #1 Skrevet 28. juni 2018 Jeg har fått i oppdrag å bake en glutenfri kake. Jeg har tatt en ren bolle, en pose Toro sjokoladekakemix og vips. Men jeg vil jo også ha glasur på. Kan jeg lage vanlig smørkrem, eller bør jeg kjøpe Toro glasur også? Dette kan jeg absolutt ikke, og jeg vil jo ikke at folk skal bli syke heller. Smørkremen jeg pleier å lage inneholder smør (jeg kan bruke margarin, hvis det er bedre), melis, kaffe, kakao og vanlijesukker. Det er ikke nødvendig at kaken er melkefri.
Anonym bruker Skrevet 28. juni 2018 #2 Skrevet 28. juni 2018 Lag en skikkelig god glasur, ikke noe behov for melkefri glasur så lenge den bare skal være glutenfri Anonymkode: 62316...ff3
Superdolly Skrevet 28. juni 2018 Forfatter #3 Skrevet 28. juni 2018 7 minutter siden, Anonym bruker skrev: Lag en skikkelig god glasur, ikke noe behov for melkefri glasur så lenge den bare skal være glutenfri Anonymkode: 62316...ff3 Det er jeg fullstendig klar over. Spørsmålet mitt er om de ingrediensene jeg ramser opp vil være glutenfritt. Dette er noe jeg absolutt ikke kan, og jeg ønsker ikke at folk skal bli syke.
TøffiTrynet☠ Skrevet 28. juni 2018 #4 Skrevet 28. juni 2018 Det du ramser opp, Superdolly, er fullstendig glutenfrie ingredienser til glasur. Smør inneholder overhodet ikke gluten, og du kan bruke det! 👍🏻 Bare spør hvis det er noe mer du lurer på! 😊
Superdolly Skrevet 28. juni 2018 Forfatter #5 Skrevet 28. juni 2018 1 minutt siden, TøffiTrynet☠ skrev: Det du ramser opp, Superdolly, er fullstendig glutenfrie ingredienser til glasur. Smør inneholder overhodet ikke gluten, og du kan bruke det! 👍🏻 Bare spør hvis det er noe mer du lurer på! 😊 Takk! Jeg var mest usikker på kakao, faktisk. Men da satser jeg på hjemmelaget glasur, for den er mye bedre.
Anonym bruker Skrevet 28. juni 2018 #6 Skrevet 28. juni 2018 Toro kaken er super. Jeg lager den med sjokoladeglasur. Tips, stikk tynne hull i kaken før du heller på glasuren, da trekker den inn i kaken og blir mye saftigere. 😊 Anonymkode: e8d35...420
Superdolly Skrevet 28. juni 2018 Forfatter #7 Skrevet 28. juni 2018 1 minutt siden, Anonym bruker skrev: Toro kaken er super. Jeg lager den med sjokoladeglasur. Tips, stikk tynne hull i kaken før du heller på glasuren, da trekker den inn i kaken og blir mye saftigere. 😊 Anonymkode: e8d35...420 Det skal jeg gjøre!
Anonym bruker Skrevet 28. juni 2018 #8 Skrevet 28. juni 2018 Det høres supert ut, og du gøy at tenkt på alt. Vet ikke anledninge, men tusen takk for at du gidder. Hilsen mamman til en med cøliaki som har møtt på både det ene og andre 😃 Anonymkode: c9410...a21
Anonym bruker Skrevet 28. juni 2018 #9 Skrevet 28. juni 2018 Jeg pleier å kjøpe en ny pakke melis og en ny boks med vaniljesukker når jeg baker glutenfritt. Da er jeg helt sikker på at jeg ikke har " sølt gluten" i det tidligere. Det er ikke mye som skal til hvis det er en med cøliaki. Anonymkode: 40d56...cc2
Anonym bruker Skrevet 28. juni 2018 #10 Skrevet 28. juni 2018 En avsporing. Hvorfor bruker folk melis glasurer. De smaker IKKE godt. Anonymkode: e8d35...420
Anonym bruker Skrevet 28. juni 2018 #11 Skrevet 28. juni 2018 21 minutter siden, Anonym bruker skrev: En avsporing. Hvorfor bruker folk melis glasurer. De smaker IKKE godt. Anonymkode: e8d35...420 Hva slags glasur lager du uten melis? Anonymkode: 40d56...cc2
Anonym bruker Skrevet 28. juni 2018 #12 Skrevet 28. juni 2018 36 minutter siden, Anonym bruker skrev: Hva slags glasur lager du uten melis? Anonymkode: 40d56...cc2 Smørkrem eller sjokoladeglasur. Sjokoladeglasur er best. Smelt sjokolade i vannbad, bland inn litt fløte. Veldig enkelt også. Anonymkode: e8d35...420
Anonym bruker Skrevet 29. juni 2018 #13 Skrevet 29. juni 2018 13 timer siden, Anonym bruker skrev: Smørkrem eller sjokoladeglasur. Sjokoladeglasur er best. Smelt sjokolade i vannbad, bland inn litt fløte. Veldig enkelt også. Anonymkode: e8d35...420 Jeg lager glasur av smeltet smør, melis, kakao, kaffe og vaniljesukker. Den blir kanongod hver gang 🙌🏻🙌🏻 Anonymkode: 175e8...675
Anonym bruker Skrevet 29. juni 2018 #14 Skrevet 29. juni 2018 18 timer siden, Superdolly skrev: Takk! Jeg var mest usikker på kakao, faktisk. Men da satser jeg på hjemmelaget glasur, for den er mye bedre. kakao... nei, det er ikke hvetemel i kakao. Der er kun kakao Anonymkode: 9ce3e...6e4
Anonym bruker Skrevet 29. juni 2018 #15 Skrevet 29. juni 2018 Torokaken er egentlig helt super. Jeg pleier å ha i et halvt beger med rømme i røren, da blir den mer saftig. Anonymkode: 58e14...a65
Anonym bruker Skrevet 29. juni 2018 #16 Skrevet 29. juni 2018 3 timer siden, Anonym bruker skrev: Jeg lager glasur av smeltet smør, melis, kakao, kaffe og vaniljesukker. Den blir kanongod hver gang 🙌🏻🙌🏻 Anonymkode: 175e8...675 Hvor mye melis har du i. Jeg kjenner melissmaken når folk bruker det og synes ikke den er god. Bruker ikke melis i min smørkrem men det blir muligens litt anderledes hvis man blander melisen i varmt smør, da smelter den jo. Jeg elsker sjokoladekake men synes ofte melisglasur ødelegger gode kaker. Melis og vann, grøss. Toppingen må være helt glatt i konsistensen, med melis blir det ikke det. Anonymkode: e8d35...420
Anonym bruker Skrevet 29. juni 2018 #17 Skrevet 29. juni 2018 1 time siden, Anonym bruker skrev: Torokaken er egentlig helt super. Jeg pleier å ha i et halvt beger med rømme i røren, da blir den mer saftig. Anonymkode: 58e14...a65 Bruker kefir jeg. Steketiden må da økes litt. Anonymkode: e8d35...420
Anonym bruker Skrevet 29. juni 2018 #18 Skrevet 29. juni 2018 5 minutter siden, Anonym bruker skrev: Hvor mye melis har du i. Jeg kjenner melissmaken når folk bruker det og synes ikke den er god. Bruker ikke melis i min smørkrem men det blir muligens litt anderledes hvis man blander melisen i varmt smør, da smelter den jo. Jeg elsker sjokoladekake men synes ofte melisglasur ødelegger gode kaker. Melis og vann, grøss. Toppingen må være helt glatt i konsistensen, med melis blir det ikke det. Anonymkode: e8d35...420 Jeg bruker denne oppskriften. Putter alt i en kjele og rører det sammen og heller ferdig glasur over kaken Anonymkode: 175e8...675
sug lut Skrevet 29. juni 2018 #19 Skrevet 29. juni 2018 19 timer siden, Anonym bruker skrev: En avsporing. Hvorfor bruker folk melis glasurer. De smaker IKKE godt. Anonymkode: e8d35...420 Melisglasur er jo jomsegodt!
Anonym bruker Skrevet 29. juni 2018 #20 Skrevet 29. juni 2018 På 28.6.2018 den 15.40, Anonym bruker skrev: En avsporing. Hvorfor bruker folk melis glasurer. De smaker IKKE godt. Anonymkode: e8d35...420 Enig. Helt grusom smak. Anonymkode: 43e4a...ea8
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå