Anonym bruker Skrevet 26. april 2018 #1 Skrevet 26. april 2018 I hva slags retter passer det til? Anonymkode: 99ed7...9c0
Anonym bruker Skrevet 26. april 2018 #2 Skrevet 26. april 2018 Karve til surkål og ingefær til te (ikke matrett da) Anonymkode: 76ea9...d2d
Anonym bruker Skrevet 26. april 2018 #3 Skrevet 26. april 2018 Karve bruker man blant annet i surkål, og det er godt i brød til jul feks. Jeg bruker malt ingefær sammen med malt muskat når jeg lager kjøttkaker. Anonymkode: 5d00a...8de
Anonym bruker Skrevet 26. april 2018 #4 Skrevet 26. april 2018 Malt ingefær bruker jeg bare om jeg ikke har fersk, men bruker deg bl.a. i hjemmelaget guacamole, i asiatiskinspirerte retter, ingefærkjeks... noen ganger drysser jeg ingefær på laks som skal i ovnen. Karve bruker jeg veldig lite av... surkål er det eneste jeg kommer på i farta. Og nå fikk jeg lyst på aniskringle, som jo ikke har noe med saken å gjøre Anonymkode: 10cb8...e64
Anonym bruker Skrevet 26. april 2018 #5 Skrevet 26. april 2018 1 minutt siden, Anonym bruker skrev: Karve til surkål og ingefær til te (ikke matrett da) Anonymkode: 76ea9...d2d Hehe, drikke er fint det altså Kjerringråd eller andre ting det kan brukes til tas og i mot med takk. Jeg fant ut at jeg har 2 glass av hvert i skapet mit, men aner ikke hva jeg skal bruke de til (eller hva jeg hadde tenkt til å bruke de til) Hi Anonymkode: 99ed7...9c0
Anonym bruker Skrevet 26. april 2018 #6 Skrevet 26. april 2018 Kjerringråd... Karve kan hjelpe mot oppblåst mage. Ingefær er betennelsesdempende, så ved behov kan man f.eks. ta en teskje morgen og kveld. Anonymkode: 10cb8...e64
Anonym bruker Skrevet 26. april 2018 #7 Skrevet 26. april 2018 Karve og ingefær i brød! For et spennende bakverk;) Anonymkode: ddfb0...d22
Himmel og hav Skrevet 26. april 2018 #8 Skrevet 26. april 2018 Karve mot luft i magen (en halv ts tygges og svelges med vann) og i surkål. Malt ingefær i krydderkake og mot kvalme (rør ut en halv ts i et halvt glass vann og drikk i små slurker). Ingefær er også slimløsende, men om tørket er like bra som fersk vet jeg ikke.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå