Gå til innhold

Olje for margarin i 1-2-3-brownie?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal jukse og lage ferdig-brownie til i kveld.. har dessverre gått tom for smør. Skal ha i 200 gram smeltet smør. Er det ok å erstatte med olje? Møllerens, om det har noe å si..

Anonymkode: a7ff7...42b

Skrevet

Blir ikke det samme, det er smøret som gir den litt sprø skorpen på toppen og den gode smaken inni. Ville reist på bensinstasjonen og kjøpt smør eller ventet med å bake til i morgen.

Anonymkode: d919e...4f2

Skrevet

Hvorfor skriver du margarin i overskrifta når du mener smør? 

(Beklager, bare hater margarin. Håper bakingen ordner seg!)

Anonymkode: 0cbc0...31c

Skrevet

Stod margarin/ smør på pakken. Jeg utsatte det, enig med første svar.

Anonymkode: a7ff7...42b

Skrevet

Enig at det ikke funker i brownies. Men i pose-langpannesjokoladekake er det veldig godt å bytte ut smør med olje, da blir den ekstra saftig. 

Her bruker vi mye den toro sjokoladekaka, fordi det er den letteste måten å lage noe kjapt for alle familiens allergikere.  

Anonymkode: baccb...1cf

Skrevet
5 timer siden, Anonym bruker skrev:

Hvorfor skriver du margarin i overskrifta når du mener smør? 

(Beklager, bare hater margarin. Håper bakingen ordner seg!)

Anonymkode: 0cbc0...31c

Margarin og smør er overhodet ikke det samme

 Margarin er usunt mens smør er sunt

Anonymkode: de253...fba

Skrevet

Jeg bruker olje med smørsmak i Toro brownies. Merker ikke forskjell :)

Skrevet

blir ikke bra da

Anonymkode: 6e0df...b54

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...