Anonym bruker Skrevet 30. mars 2018 #1 Skrevet 30. mars 2018 Er det noen som har et lurt tips til hvordan jeg kan finne ut om rullen som ligger i skapet er matpapir eller bakepapir? I gode gamle dager var bakepapir brunt og voksaktig, mens matpapi var tynnt og hvitt og tørt. Nå er jo begge deler hvite og litt voksaktige... Anonymkode: f6e34...a45
Anonym bruker Skrevet 30. mars 2018 #2 Skrevet 30. mars 2018 Bakepapiret er vel litt tykkere og uansett glattere. Er du i tvil ville jeg tenkt matpapir. Anonymkode: 194fa...729
Tipp topp Skrevet 30. mars 2018 #3 Skrevet 30. mars 2018 Matpapir pleier vel å være smalere enn bakepapir.
Anonym bruker Skrevet 30. mars 2018 #4 Skrevet 30. mars 2018 Jeg tenkte det samme som Tipp Topp, at rullene til matpapiret er kortere enn bakepapirrullene. Anonymkode: 7ad5e...c99
Anonym bruker Skrevet 30. mars 2018 #5 Skrevet 30. mars 2018 Rullen med matpapir er for smal for stekebrettene. Anonymkode: e3dde...266
Anonym bruker Skrevet 30. mars 2018 #6 Skrevet 30. mars 2018 Bakepapiret skal være litt glattere og bredere en matpapir. Anonymkode: fc9da...21b
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå