Anonym bruker Skrevet 19. mars 2018 #1 Skrevet 19. mars 2018 Hva er must haves i krydderhylla? Anonymkode: 1f274...02d
Anonym bruker Skrevet 19. mars 2018 #2 Skrevet 19. mars 2018 Salt og pepper, brukes på alt. Anonymkode: e6e09...02a
Anonym bruker Skrevet 19. mars 2018 #3 Skrevet 19. mars 2018 Gastromat, salt, hvitløkssalt og pepper Anonymkode: 0e75f...3b0
Milla1986 Skrevet 19. mars 2018 #4 Skrevet 19. mars 2018 Salt og pepper, brukes på det meste. Ellers er jeg glad i rosmarin og timian til kylling og ovnsbakte poteter.
Anonym bruker Skrevet 19. mars 2018 #5 Skrevet 19. mars 2018 Hvitløkspepper og hvitløkskrydder 🙂 brukes til Kjøttdeig, biff, kylling, i pastasalat, drysser litt i rømmen Anonymkode: ff34d...dc3
Anonym bruker Skrevet 19. mars 2018 #6 Skrevet 19. mars 2018 Gastromat på kjøtt, aromat på egg, gressløk til eggerøre, timian til pasta, pizzakrydder, så har jeg diverse kverner med pastakrydder, hvitløk & pepper, seafood. Anonymkode: cdf10...0d0
Anonym bruker Skrevet 19. mars 2018 #7 Skrevet 19. mars 2018 Ribbekrydder, gastromat , salt, pepper, dill, gressløk, hvitløk, løk. Anonymkode: 33ea9...ff0
Anonym bruker Skrevet 19. mars 2018 #8 Skrevet 19. mars 2018 Jeg tror ikke jeg har ett favoritt krydder. På kjøkkenbenken har jeg roterende krydderhylle i to etasjer. De som fylles opp oftest er hvitløkpulver, paprika, oregano, basilikum, timian, karripulver, kanel, persille, garam masala, rosmarin og spisskummen. Anonymkode: cf9eb...7f2
Anonym bruker Skrevet 19. mars 2018 #9 Skrevet 19. mars 2018 Sånn bortsett fra salt og pepper bruker vi en del pizzakrydder (brukes i det meste av tomat og pastaretter, pluss pizza og toast), provancekrydder (på ovnsbakte potetbåter), grillkrydder, ingefær, oregano. Anonymkode: 386ac...8a5
Anonym bruker Skrevet 19. mars 2018 #10 Skrevet 19. mars 2018 Hvitløkssalt, hvitløkspepper og chilliflak mmmm nam! Anonymkode: 18cb8...bdc
Anonym bruker Skrevet 19. mars 2018 #12 Skrevet 19. mars 2018 Kjøpte et krydder for ikke så lenge siden som heter Mexico Mix. Smørte inn kyllinglår med det, utrolig god smak og det seilet opp blant favorittene Anonymkode: 0e75f...3b0
topaz Skrevet 19. mars 2018 #13 Skrevet 19. mars 2018 Røkt paprika Spisskummen Karriblanding / curry Chilli Bruker det i gryter (lager mange linsegryter - prøver å kutte ned på bruk av kjøtt), når jeg ovnsbaker grønnsaker, når jeg lager supper osv. Salt og pepper er også med i loopen.
Anonym bruker Skrevet 19. mars 2018 #14 Skrevet 19. mars 2018 Salt og pepper. Men også sitronpepper (hjemmelaget, ofc), gastromat og spisskummen. Anonymkode: c316a...79e
Anonym bruker Skrevet 19. mars 2018 #15 Skrevet 19. mars 2018 6 minutter siden, Anonym bruker skrev: Men også sitronpepper (hjemmelaget, ofc) Hvordan lager du det? Anonymkode: 0e75f...3b0
Lommerusk Skrevet 19. mars 2018 #17 Skrevet 19. mars 2018 Røkt paprika, chipotle, spisskummen, koriander(frø), cayenne, timian, rosmarin. Disse har jeg alltid, tillegg til salt og pepper som jeg anser som en selvfølge. Foretrekker å kjøpe krydder som ikke er ferdig malt når det er mulig. På sommeren bruker jeg mer friske krydderurter enn tørket krydder.
Anonym bruker Skrevet 19. mars 2018 #18 Skrevet 19. mars 2018 Hos oss bruker vi mye urter. Friske om sommeren, fra fryseren om vinteren. Koriander, mynte, oregano, rosmarin osv. Ellers liker jeg «rene» krydder, i stedet for krydderblandinger. Det går mye cumin, muskat, ulike typer frisk og tørket chili, ingefær og hvitløk. Anonymkode: 38d91...c93
Anonym bruker Skrevet 19. mars 2018 #19 Skrevet 19. mars 2018 Ingefær, koriander, spisskummen, gurkemeie, timian og basilikum. Ingefær og gurkemeie lager jeg mest te av. (pga kronisk betennelse) Anonymkode: 9502f...94a
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå