Anonym bruker Skrevet 3. mars 2018 #1 Skrevet 3. mars 2018 Jeg tenkte å kanskje ha løvstek til kveldsmat idag men er ikke så glad i prom frites. Passer det med fløtegratinerte poteter til? Å passer rødvinsaus til dette? Anonymkode: b05b6...ffc
Anonym bruker Skrevet 3. mars 2018 #2 Skrevet 3. mars 2018 Da passer det bedre med en god biff :-) Anonymkode: dd027...a48
Anonym bruker Skrevet 3. mars 2018 #3 Skrevet 3. mars 2018 Da ville jeg heller valgt biff, ikke mer jobb å steike en biff enn å steike løvsteik. Anonymkode: 3bcb0...d5b
Anonym bruker Skrevet 3. mars 2018 #4 Skrevet 3. mars 2018 Syns biff aldri blir bra når jeg lager det.Enten blir den ikke nok steikt ellers så blir den helt tørr. Anonymkode: b05b6...ffc
Anonym bruker Skrevet 3. mars 2018 #5 Skrevet 3. mars 2018 Vi har hvertfall hatt det noen ganger 😊 Anonymkode: 2bcde...993
Anonym bruker Skrevet 3. mars 2018 #6 Skrevet 3. mars 2018 1 time siden, Anonym bruker skrev: Syns biff aldri blir bra når jeg lager det.Enten blir den ikke nok steikt ellers så blir den helt tørr. Anonymkode: b05b6...ffc Brun biffen på begge sider i pannen og sett den inn i stekeovnen på ca 220° i 3-10 min, alt ettersom hvordan du liker den og hvor tykk biffen er. Da blir den nok stekt, samtidig som at den holder seg saftig 😃 Anonymkode: 5ac7e...822
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå