Anonym bruker Skrevet 10. februar 2018 #1 Skrevet 10. februar 2018 Jeg skal lage sjokoladekake med smør- og kakaokrem, til barnebursdag i morgen, men jeg har ikke plass i kjøleskapet. Gjør det noe om den står på benken over natta? Eller burde jeg heller vente med å ta smørkrem på kaken til i morgen? 🧐 Anonymkode: 18572...96b
Anonym bruker Skrevet 10. februar 2018 #2 Skrevet 10. februar 2018 Burde stå kaldt. Du har ikke en kald bod eller kjeller da? Anonymkode: b753c...c03
Anonym bruker Skrevet 10. februar 2018 #3 Skrevet 10. februar 2018 Kjeller, men der er det jo også sikkert 20 grader? Kanskje jeg bare lager selve kaken i dag da, så lager jeg kremen og slikt i morgen? Anonymkode: 18572...96b
Anonym bruker Skrevet 10. februar 2018 #4 Skrevet 10. februar 2018 Smørkrem går helt fint på benken! Bare dekk den til. Anonymkode: 7a5c5...9ab
Anonym bruker Skrevet 10. februar 2018 #5 Skrevet 10. februar 2018 Jeg laget tilsvarende kake på torsdag. Det var ganske kaldt ute, så jeg satte den i bilen over natta. Skulle ha den med på jobb på fredag. Der stod den i romtemperatur fra klokka 08-12. Funka fint! Anonymkode: d90c4...9aa
Anonym bruker Skrevet 10. februar 2018 #6 Skrevet 10. februar 2018 Kaker er svært ofte best etter en dag på benken. Så lenge de har vært godt tildekket. Anonymkode: 4718e...d8e
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå