Anonym bruker Skrevet 8. februar 2018 #1 Skrevet 8. februar 2018 Må plutselig røre sammen en kake før kl 10.00 imorgen.😫 står opp 06. Er syk så orker ikke begynne i kveld... Jeg er bare sånn middels til å bake. Råd? Anonymkode: de648...cb4
Anonym bruker Skrevet 8. februar 2018 #3 Skrevet 8. februar 2018 Langpanne sjokoladekake. Eller lettvin ostekake. Husker ikke akkurat oppskrifta nå. Men er å knuse safarikjeks i bunn, lage ostekrem til å ha over, og så bær på toppen. Fryste bær funker fint, må bare la de tine litt. Røres sammen på maks 15 minutter. Anonymkode: e7cbb...f25
Anonym bruker Skrevet 8. februar 2018 #5 Skrevet 8. februar 2018 Jeg har svettet over utallige, komplekse kakeoppskrifter, men de to kakene jeg får mest skryt for er Toro muffins og Ikea kanelsnurrer. Sier vel kanskje mest om mine bakeferdigheter... 😆 Anonymkode: 167a8...312
Anonym bruker Skrevet 8. februar 2018 #6 Skrevet 8. februar 2018 4 minutter siden, Anonym bruker skrev: Jeg har svettet over utallige, komplekse kakeoppskrifter, men de to kakene jeg får mest skryt for er Toro muffins og Ikea kanelsnurrer. Sier vel kanskje mest om mine bakeferdigheter... 😆 Anonymkode: 167a8...312 Toro muffins smaker jo ingenting. Anonymkode: 01927...41c
Anonym bruker Skrevet 8. februar 2018 #7 Skrevet 8. februar 2018 Ros for Ikea kanelsnurrer? Eier folk ikke smaksans lengre? Det må være det kvalmeste bakverk som finnes. Denne lager jeg på 5 minutter: 3 egg 2 store kopper kulturmelk 1,5 store kopper sukker 4 store kopper mel 3 ts bakepulver Rør til en klumpfri røre, ha i en stor langpanne Så blander du 2 store kopper kokosmasse med 1 kopp sukker og strø det over røra. 15-20 min ved 200 grader. Rett etter du tar kaken ut av ovn drypper du krem/matfløte eller smeltet smør over, ca 150 ml. Anonymkode: 666b2...f3f
Anonym bruker Skrevet 8. februar 2018 #8 Skrevet 8. februar 2018 Hvem skal spise kaken? Hvis det er andre enn deg selv så dropp hele kaka. Du er syk og ingen vil spise mat av en syk kokk. Ellers er brownies superenkelt å smelle sammen i kveld og smaker bedre i morgen. Anonymkode: d64a7...e35
sug lut Skrevet 8. februar 2018 #9 Skrevet 8. februar 2018 9 minutter siden, Anonym bruker skrev: Ros for Ikea kanelsnurrer? Eier folk ikke smaksans lengre? Det må være det kvalmeste bakverk som finnes. Denne lager jeg på 5 minutter: 3 egg 2 store kopper kulturmelk 1,5 store kopper sukker 4 store kopper mel 3 ts bakepulver Rør til en klumpfri røre, ha i en stor langpanne Så blander du 2 store kopper kokosmasse med 1 kopp sukker og strø det over røra. 15-20 min ved 200 grader. Rett etter du tar kaken ut av ovn drypper du krem/matfløte eller smeltet smør over, ca 150 ml. Anonymkode: 666b2...f3f Jeg er ikke HI men denne vil jeg jamen prøve, nok en god grunn til å kjøpe kulturmelk!
Anonym bruker Skrevet 8. februar 2018 #10 Skrevet 8. februar 2018 12 minutter siden, Anonym bruker skrev: Hvem skal spise kaken? Hvis det er andre enn deg selv så dropp hele kaka. Du er syk og ingen vil spise mat av en syk kokk. Ellers er brownies superenkelt å smelle sammen i kveld og smaker bedre i morgen. Anonymkode: d64a7...e35 Kaker blir stekt, så det er vel ingen fare. God håndvask før håndtering av kaken etterpå, så er vel det uproblematisk. Dårlug kan være leddgikt og gallesteinsanfall også. Aldri hørt st det smitter. Anonymkode: c85ff...192
Anonym bruker Skrevet 8. februar 2018 #11 Skrevet 8. februar 2018 18 minutter siden, Anonym bruker skrev: Ros for Ikea kanelsnurrer? Eier folk ikke smaksans lengre? Det må være det kvalmeste bakverk som finnes. Denne lager jeg på 5 minutter: 3 egg 2 store kopper kulturmelk 1,5 store kopper sukker 4 store kopper mel 3 ts bakepulver Rør til en klumpfri røre, ha i en stor langpanne Så blander du 2 store kopper kokosmasse med 1 kopp sukker og strø det over røra. 15-20 min ved 200 grader. Rett etter du tar kaken ut av ovn drypper du krem/matfløte eller smeltet smør over, ca 150 ml. Anonymkode: 666b2...f3f Hva er store kopper? Sånn i forhold til mengden egg, er det jo greit å ha sånn ca mål. Anonymkode: c85ff...192
Anonym bruker Skrevet 8. februar 2018 #12 Skrevet 8. februar 2018 2 minutter siden, Anonym bruker skrev: Kaker blir stekt, så det er vel ingen fare. God håndvask før håndtering av kaken etterpå, så er vel det uproblematisk. Dårlug kan være leddgikt og gallesteinsanfall også. Aldri hørt st det smitter. Anonymkode: c85ff...192 Tenkte på smitte ja. Da bør man unngå å lage mat til andre er min mening. Anonymkode: d64a7...e35
Anonym bruker Skrevet 8. februar 2018 #13 Skrevet 8. februar 2018 17 minutter siden, Anonym bruker skrev: Hva er store kopper? Sånn i forhold til mengden egg, er det jo greit å ha sånn ca mål. Anonymkode: c85ff...192 1 kopp er vel 1,5 dl? Anonymkode: 2af96...0de
Anonym bruker Skrevet 8. februar 2018 #14 Skrevet 8. februar 2018 1 time siden, Anonym bruker skrev: Ros for Ikea kanelsnurrer? Eier folk ikke smaksans lengre? Det må være det kvalmeste bakverk som finnes. Denne lager jeg på 5 minutter: 3 egg 2 store kopper kulturmelk 1,5 store kopper sukker 4 store kopper mel 3 ts bakepulver Rør til en klumpfri røre, ha i en stor langpanne Så blander du 2 store kopper kokosmasse med 1 kopp sukker og strø det over røra. 15-20 min ved 200 grader. Rett etter du tar kaken ut av ovn drypper du krem/matfløte eller smeltet smør over, ca 150 ml. Anonymkode: 666b2...f3f Haha, ikke skyt meg, skyt alle andre! Ved å steke kanelsnurrene i 25 minutter i stedet for 15, som står på posen, blir de fantastiske. Etter kun 15 minutter er de bare deig, så ja, da forstår jeg hvorfor du synes de er kvalmende. Men smaken er som baken, har jeg hørt. Mangler det ikke noe i oppskriften din, forresten? Kakao? Hva smaker det ellers? Anonymkode: 167a8...312
Anonym bruker Skrevet 8. februar 2018 #15 Skrevet 8. februar 2018 Akkurat nå, Anonym bruker skrev: Haha, ikke skyt meg, skyt alle andre! Ved å steke kanelsnurrene i 25 minutter i stedet for 15, som står på posen, blir de fantastiske. Etter kun 15 minutter er de bare deig, så ja, da forstår jeg hvorfor du synes de er kvalmende. Men smaken er som baken, har jeg hørt. Mangler det ikke noe i oppskriften din, forresten? Kakao? Hva smaker det ellers? Anonymkode: 167a8...312 Aha, så nå i teksten under at det skulle være kokosmasse. Hmm, kanskje jeg skal prøve denne imorgen. 😊 Anonymkode: 167a8...312
Anonym bruker Skrevet 22. februar 2018 #16 Skrevet 22. februar 2018 På 8.2.2018 den 20.24, Anonym bruker skrev: Ros for Ikea kanelsnurrer? Eier folk ikke smaksans lengre? Det må være det kvalmeste bakverk som finnes. Denne lager jeg på 5 minutter: 3 egg 2 store kopper kulturmelk 1,5 store kopper sukker 4 store kopper mel 3 ts bakepulver Rør til en klumpfri røre, ha i en stor langpanne Så blander du 2 store kopper kokosmasse med 1 kopp sukker og strø det over røra. 15-20 min ved 200 grader. Rett etter du tar kaken ut av ovn drypper du krem/matfløte eller smeltet smør over, ca 150 ml. Anonymkode: 666b2...f3f Jeg prøvde denne forresten, og den var veldig god. Men for å få litt mere «tyngde» i smaken, kan jeg tilsette vanilje i røra? Anonymkode: 167a8...312
sug lut Skrevet 10. mars 2018 #17 Skrevet 10. mars 2018 (endret) På 8.2.2018 den 20.24, Anonym bruker skrev: Ros for Ikea kanelsnurrer? Eier folk ikke smaksans lengre? Det må være det kvalmeste bakverk som finnes. Denne lager jeg på 5 minutter: 3 egg 2 store kopper kulturmelk 1,5 store kopper sukker 4 store kopper mel 3 ts bakepulver Rør til en klumpfri røre, ha i en stor langpanne Så blander du 2 store kopper kokosmasse med 1 kopp sukker og strø det over røra. 15-20 min ved 200 grader. Rett etter du tar kaken ut av ovn drypper du krem/matfløte eller smeltet smør over, ca 150 ml. Anonymkode: 666b2...f3f Prøvebakt nå, helt nydelig! Og så saftig, da! Men trengte 27 min ca i min ovn på 200, etter 20 var den helt dissende i midten. Nam nam! Endret 10. mars 2018 av sug lut
Lessismore Skrevet 10. mars 2018 #18 Skrevet 10. mars 2018 2 minutter siden, sug lut skrev: Prøvebakt nå, helt nydelig! Og så saftig, da! Men trengte 27 min ca i min ovn på 200, etter 20 var den helt dissende i midten. Nam nam! Ja, samme her - måtte stå litt lenger. Men den var nydelig, ungene elsket den.
sug lut Skrevet 10. mars 2018 #19 Skrevet 10. mars 2018 Akkurat nå, Lessismore skrev: Ja, samme her - måtte stå litt lenger. Men den var nydelig, ungene elsket den. Genial til alle steder man skal ha med kake, da, den kan skjæres i relativt små firkanter fordi den er så mektig, og så er den superenkel å lage og en avveksling fra sjokolade- og gulrotkakene.
Anonym bruker Skrevet 10. mars 2018 #20 Skrevet 10. mars 2018 På 8.2.2018 den 20.24, Anonym bruker skrev: Ros for Ikea kanelsnurrer? Eier folk ikke smaksans lengre? Det må være det kvalmeste bakverk som finnes. Denne lager jeg på 5 minutter: 3 egg 2 store kopper kulturmelk 1,5 store kopper sukker 4 store kopper mel 3 ts bakepulver Rør til en klumpfri røre, ha i en stor langpanne Så blander du 2 store kopper kokosmasse med 1 kopp sukker og strø det over røra. 15-20 min ved 200 grader. Rett etter du tar kaken ut av ovn drypper du krem/matfløte eller smeltet smør over, ca 150 ml. Anonymkode: 666b2...f3f Hva heter denne kaka? Anonymkode: cc7dc...02e
Mamma til 3? Skrevet 14. mars 2018 #21 Skrevet 14. mars 2018 På 10.3.2018 den 18.15, sug lut skrev: Prøvebakt nå, helt nydelig! Og så saftig, da! Men trengte 27 min ca i min ovn på 200, etter 20 var den helt dissende i midten. Nam nam! Skal alt bare piskes sammen? Ikke noe eggedosis først og resten i etterpå?
sug lut Skrevet 14. mars 2018 #22 Skrevet 14. mars 2018 1 minutt siden, Mamma til 3? skrev: Skal alt bare piskes sammen? Ikke noe eggedosis først og resten i etterpå? Nei, rør bare sammen med sleiv, uhyre enkelt!
Mamma til 3? Skrevet 14. mars 2018 #23 Skrevet 14. mars 2018 1 minutt siden, sug lut skrev: Nei, rør bare sammen med sleiv, uhyre enkelt! Herlig, da er dette helgas prosjekt! I morgen skal jeg prøve meg på potetkaker. Det kan bli interessant.
Anonym bruker Skrevet 14. mars 2018 #24 Skrevet 14. mars 2018 På 10.3.2018 den 18.36, Anonym bruker skrev: Hva heter denne kaka? Anonymkode: cc7dc...02e Jeg lurer også på hva denne kaken heter? Takk for oppskrift. Skal prøves. Anonymkode: ad2e7...e96
Anonym bruker Skrevet 14. mars 2018 #25 Skrevet 14. mars 2018 1 time siden, sug lut skrev: Nei, rør bare sammen med sleiv, uhyre enkelt! Men dryppe smeltet smør over, hvordan blir det da? Innbiller meg den toppingen med sukker og kokos blir sprø når du steker den, hva skjer når du da drypper smør eller fløte over der igjen? Ser det bra ut, fettete? Anonymkode: 2af96...0de
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå