Anonym bruker Skrevet 5. februar 2018 #1 Skrevet 5. februar 2018 Orker ikke vente så lenge på at de skal bli romtemperert Anonymkode: 31241...f75
Anonym bruker Skrevet 5. februar 2018 #2 Skrevet 5. februar 2018 ...du kan også legge de i litt lunkent vann en 5-10min tid, vet du 👩🏻🍳 Anonymkode: 934ed...721
Anonym bruker Skrevet 5. februar 2018 #3 Skrevet 5. februar 2018 6 minutter siden, Anonym bruker skrev: Orker ikke vente så lenge på at de skal bli romtemperert Anonymkode: 31241...f75 Har aldri temperert egg?? Kakene har blitt bra de... men jeg har aldri kjøpt egg som kan sitte heller... Anonymkode: 447ae...b40
Anonym bruker Skrevet 5. februar 2018 #4 Skrevet 5. februar 2018 6 minutter siden, Anonym bruker skrev: ...du kan også legge de i litt lunkent vann en 5-10min tid, vet du 👩🏻🍳 Anonymkode: 934ed...721 Flott! Takk. Jeg er helt bortreist når det gjelder baking. Hi Anonymkode: 31241...f75
Anonym bruker Skrevet 5. februar 2018 #5 Skrevet 5. februar 2018 1 minutt siden, Anonym bruker skrev: Har aldri temperert egg?? Kakene har blitt bra de... men jeg har aldri kjøpt egg som kan sitte heller... Anonymkode: 447ae...b40 Åja, men det skal man. Da blir nok kakene enda bedre hvis du gjør det neste gang! Hi Anonymkode: 31241...f75
Anonym bruker Skrevet 5. februar 2018 #6 Skrevet 5. februar 2018 Akkurat nå, Anonym bruker skrev: Åja, men det skal man. Da blir nok kakene enda bedre hvis du gjør det neste gang! Hi Anonymkode: 31241...f75 Trokke det. Hva skulle det liksom være godt for? Anonymkode: 447ae...b40
Anonym bruker Skrevet 5. februar 2018 #7 Skrevet 5. februar 2018 Akkurat nå, Anonym bruker skrev: Trokke det. Hva skulle det liksom være godt for? Anonymkode: 447ae...b40 Det blir luftigere. Hi Anonymkode: 31241...f75
Anonym bruker Skrevet 5. februar 2018 #8 Skrevet 5. februar 2018 Har alltid en skål med egg stående i romtemp jeg. så har jeg alltid tempererte egg klare hvis jeg finner på å bake. Anonymkode: a14e5...b0b
Anonym bruker Skrevet 5. februar 2018 #9 Skrevet 5. februar 2018 2 minutter siden, Anonym bruker skrev: Har alltid en skål med egg stående i romtemp jeg. så har jeg alltid tempererte egg klare hvis jeg finner på å bake. Anonymkode: a14e5...b0b Går ikke det hardt utover holdbarheten? Hi Anonymkode: 31241...f75
Anonym bruker Skrevet 5. februar 2018 #10 Skrevet 5. februar 2018 3 minutter siden, Anonym bruker skrev: Går ikke det hardt utover holdbarheten? Hi Anonymkode: 31241...f75 Nei. Har gjort det i årevis. Enda ikke vært borti et eneste dårlig egg. Har vært utfor ett dårlig egg og det var for et par uker siden, fra en nykjøpt kartong. Anonymkode: a14e5...b0b
Anonym bruker Skrevet 5. februar 2018 #11 Skrevet 5. februar 2018 10 minutter siden, Anonym bruker skrev: Nei. Har gjort det i årevis. Enda ikke vært borti et eneste dårlig egg. Har vært utfor ett dårlig egg og det var for et par uker siden, fra en nykjøpt kartong. Anonymkode: a14e5...b0b Nei, egg holder seg jo mye lenger enn man skulle tro. Men hvor lenge tror du de kan stå på benken? Hi Anonymkode: 31241...f75
Anonym bruker Skrevet 5. februar 2018 #12 Skrevet 5. februar 2018 16 minutter siden, Anonym bruker skrev: Nei, egg holder seg jo mye lenger enn man skulle tro. Men hvor lenge tror du de kan stå på benken? Hi Anonymkode: 31241...f75 Hos meg kan de fort stå en uke, ja muligens lenger. Litt vanskelig å si, for jeg legger jo til nye etterhvert som jeg bruker. Anonymkode: a14e5...b0b
Anonym bruker Skrevet 5. februar 2018 #13 Skrevet 5. februar 2018 26 minutter siden, Anonym bruker skrev: Hos meg kan de fort stå en uke, ja muligens lenger. Litt vanskelig å si, for jeg legger jo til nye etterhvert som jeg bruker. Anonymkode: a14e5...b0b Takk for tips. Hi Anonymkode: 31241...f75
Anonym bruker Skrevet 5. februar 2018 #14 Skrevet 5. februar 2018 1 time siden, Anonym bruker skrev: Har aldri temperert egg?? Kakene har blitt bra de... men jeg har aldri kjøpt egg som kan sitte heller... Anonymkode: 447ae...b40 Samme her... Anonymkode: dccd6...452
Anonym bruker Skrevet 5. februar 2018 #15 Skrevet 5. februar 2018 1 time siden, Anonym bruker skrev: Samme her... Anonymkode: dccd6...452 Det er en kjent sak at du får aller best kakeresultat om alle ingrediensene har samme temperatur, så egentlig bør alt du skal bruke stå på benken et par timer før du setter igang å bake. Selvfølgelig får man gode kaker uten å gjøre det også, men de hadde blitt akkurat det bittelille bedre om du hadde gjort det Anonymkode: 3d02a...424
Anonym bruker Skrevet 5. februar 2018 #16 Skrevet 5. februar 2018 Ser for meg egget som sitter der på kjøkkenbenken og dingler med beina..... litt kald og venter på å få farge i kinna. Anonymkode: 10df1...9b4
Anonym bruker Skrevet 5. februar 2018 #17 Skrevet 5. februar 2018 2 minutter siden, Anonym bruker skrev: Ser for meg egget som sitter der på kjøkkenbenken og dingler med beina..... litt kald og venter på å få farge i kinna. Anonymkode: 10df1...9b4 Hahaha! Det bildet fikk jeg i hodet også😂 gjerne mens han/hun/det plystrer. Og så kommer jeg på lille trille........ og så blir alt bare trist...... Anonymkode: 2ed75...bf7
Anonym bruker Skrevet 5. februar 2018 #18 Skrevet 5. februar 2018 19 minutter siden, Anonym bruker skrev: Hahaha! Det bildet fikk jeg i hodet også😂 gjerne mens han/hun/det plystrer. Og så kommer jeg på lille trille........ og så blir alt bare trist...... Anonymkode: 2ed75...bf7 Ender jo trist her og😅 skal jo snart opp i bakebollen 😂 Anonymkode: b8167...fe4
Anonym bruker Skrevet 5. februar 2018 #19 Skrevet 5. februar 2018 Husker vi eksperimenterte bl.a med dette med (temp. på ingredienser) da jeg gikk på hotell og næringsfag. Alt bakverk smakte nøyaktig likt, uavhengig av temperatur.😂 Du kan mao trygt bake kaken din med kalde egg 😉 Anonymkode: 9df42...e8c
Anonym bruker Skrevet 5. februar 2018 #20 Skrevet 5. februar 2018 Kuleste overskriften! Fikk fine bilder i hodet av den 😂 Anonymkode: ea84c...d34
*Miss Marple* Skrevet 5. februar 2018 #21 Skrevet 5. februar 2018 De får sitte på benken til de har lært!
Anonym bruker Skrevet 5. februar 2018 #22 Skrevet 5. februar 2018 Skammebenken, den som ikke er grei, må i bollen gå Anonymkode: d0e32...85a
Anonym bruker Skrevet 5. februar 2018 #23 Skrevet 5. februar 2018 Det her er det vel bare folk med god tid som driver med? Aldri hørt om.. Anonymkode: 892d8...407
Anonym bruker Skrevet 5. februar 2018 #24 Skrevet 5. februar 2018 3 hours ago, Anonym bruker said: Husker vi eksperimenterte bl.a med dette med (temp. på ingredienser) da jeg gikk på hotell og næringsfag. Alt bakverk smakte nøyaktig likt, uavhengig av temperatur.😂 Du kan mao trygt bake kaken din med kalde egg 😉 Anonymkode: 9df42...e8c Det er jo ikke smaken...men teksturen som endres. Prøv å lage marengs med kalde egg så ser du for årsaken. Alle kaker som har pisket egg blir luftigere og høyere med romtempererte egg. Anonymkode: 5c6d4...03e
Anonym bruker Skrevet 5. februar 2018 #25 Skrevet 5. februar 2018 12 minutter siden, Anonym bruker skrev: Det er jo ikke smaken...men teksturen som endres. Prøv å lage marengs med kalde egg så ser du for årsaken. Alle kaker som har pisket egg blir luftigere og høyere med romtempererte egg. Anonymkode: 5c6d4...03e Særlig... Lager verdens flotteste marengs med egg rett fra kjøleskap. Anonymkode: 21aff...0c6
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå