Anonym bruker Skrevet 31. desember 2017 #1 Skrevet 31. desember 2017 Har lyst på et skikkelig godt og mørt pinnekjøtt i kveld😉 Anonymkode: 6fb16...0a0
Anonym bruker Skrevet 31. desember 2017 #2 Skrevet 31. desember 2017 Jeg koker aldri pinnekjøtt. Vi damper pinnekjøttet i 5-5 1/2 time. Anonymkode: b0f1d...7c3
Fandens Oldemor Skrevet 31. desember 2017 #3 Skrevet 31. desember 2017 Damper det i 3 timer. Kjøper aldri sau.
Blondzilla Skrevet 31. desember 2017 #4 Skrevet 31. desember 2017 Koker det ikke. Damper i ca 4 timer.
Anonym bruker Skrevet 31. desember 2017 #5 Skrevet 31. desember 2017 Trykkoker 45 min. Anonymkode: 05d10...5da
Anonym bruker Skrevet 31. desember 2017 #6 Skrevet 31. desember 2017 Damper ca. 4 timer. Jeg bruker vanlig rist og ikke pinner. Tenker vi skal prøve med trykkokeren neste gang. Anonymkode: 3840a...449
Anonym bruker Skrevet 31. desember 2017 #8 Skrevet 31. desember 2017 1 time siden, Anonym bruker skrev: Jeg koker aldri pinnekjøtt. Vi damper pinnekjøttet i 5-5 1/2 time. Anonymkode: b0f1d...7c3 55 minutter siden, Blondzilla skrev: Koker det ikke. Damper i ca 4 timer. Anonymkode: 5aa74...c2c
Anonym bruker Skrevet 31. desember 2017 #9 Skrevet 31. desember 2017 20 minutter siden, Anonym bruker skrev: Anonymkode: 5aa74...c2c - De som skjønner forskjellen på koking og damping! 👍 Anonymkode: b0f1d...7c3
Yellow Brick Road Skrevet 31. desember 2017 #11 Skrevet 31. desember 2017 Til det løsner fra beina. Følger anbefalingene fra slakteren eller den som står på pakken og tar det derfra. På årets kjøtt stod det 3 timer, men det var ikke klart før etter 3 1/2.
3 i april Skrevet 31. desember 2017 #12 Skrevet 31. desember 2017 Mandelpotet ene i bunn av kjelen, bruker dermed potetene som rist og legger kjøttet oppå potetene. Fyller vann på potetene og lar hele sulamitten dampe i 4 timer. Potetene blir helt fantastiske 😍😘
Lessismore Skrevet 31. desember 2017 #13 Skrevet 31. desember 2017 2 minutter siden, 3 i april skrev: Mandelpotet ene i bunn av kjelen, bruker dermed potetene som rist og legger kjøttet oppå potetene. Fyller vann på potetene og lar hele sulamitten dampe i 4 timer. Potetene blir helt fantastiske 😍😘 ?? Blir det ikke bare mos av mandelpotetene da?
Blondzilla Skrevet 31. desember 2017 #14 Skrevet 31. desember 2017 (endret) 3 timer siden, Anonym bruker skrev: Anonymkode: 5aa74...c2c Det er faktisk forskjell på koking og damping. Det er mest vanlig å dampe pinnekjøttet. Så at Helstrøm hadde en oppskrift der han koker det, men det har jeg aldri prøvd. Endret 31. desember 2017 av Blondzilla
Anonym bruker Skrevet 31. desember 2017 #15 Skrevet 31. desember 2017 3 timer siden, Anonym bruker skrev: - De som skjønner forskjellen på koking og damping! 👍 Anonymkode: b0f1d...7c3 Feil. Anonymkode: 5aa74...c2c
Anonym bruker Skrevet 31. desember 2017 #16 Skrevet 31. desember 2017 19 minutter siden, Blondzilla skrev: Det er faktisk forskjell på koking og damping. Det er mest vanlig å dampe pinnekjøttet. Så at Helstrøm hadde en oppskrift der han koker det, men det har jeg aldri prøvd. ALLE vet det Anonymkode: 5aa74...c2c
Anonym bruker Skrevet 31. desember 2017 #17 Skrevet 31. desember 2017 3 minutter siden, Anonym bruker skrev: Feil. Anonymkode: 5aa74...c2c Joda, men du må gjerne innbille deg noe annet. Anonymkode: b0f1d...7c3
Yellow Brick Road Skrevet 31. desember 2017 #18 Skrevet 31. desember 2017 1 time siden, Blondzilla skrev: Det er faktisk forskjell på koking og damping. Det er mest vanlig å dampe pinnekjøttet. Så at Helstrøm hadde en oppskrift der han koker det, men det har jeg aldri prøvd. Jeg har prøvd, for moro skyld når jeg skulle bruke noe pinnekjøtt som var til overs fra jul. Det ble greitt nok, men jeg foretrekker nok å dampe ja.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå