Anonym bruker Skrevet 30. desember 2017 #1 Skrevet 30. desember 2017 Og hvilken saus er best å ha til? Anonymkode: 2c260...698
Nyttårs barn Skrevet 30. desember 2017 #2 Skrevet 30. desember 2017 appelsinsaus er bra til. Vi pleier å ha stekt sjampinjong ev stekt i fett fra anden. Vi har hatt Rotmos av sellerirot, persillerot og poteter. Det kan og være godt med potetbåter stekt i ovnen og bruk gjerne fettet fra anden til å steke det i da er det uimotståelig.
cherry coke Skrevet 30. desember 2017 #3 Skrevet 30. desember 2017 Rotmos er nydelig til. Vi har ovnsbakte grønnsaker til ,rødbeter, pastinakk, paprika og en nydelig saus laget av fetter fra anda.
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2017 #4 Skrevet 30. desember 2017 Mangosalsa er veldig godt til. Og syltet rødløk. Denne oppskriften er veldig god. http://meatandmetal.no/syltet-rodlok/ Det viktige til and er å ha noe med syre til. Enten det er sausen eller i tilbehøret. Det er såpass mye fett i kjøttet at det må balanseres med noe for at det ikke skal bli for tungt. Appelsinsaus er godt til, eller en god tranebærsaus som ikke er for søt. Anonymkode: ae4bb...18e
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2017 #5 Skrevet 30. desember 2017 Ovnsbakte båtpoteter hvor du har hatt fett fra anda i formen til potetene. Krydre de med flaksalt og provancekrydder. Anonymkode: 5e6f6...972
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2017 #6 Skrevet 30. desember 2017 rotmos, mangosalat, appelsin saus og bakt potet Anonymkode: a8f69...f66
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2017 #7 Skrevet 30. desember 2017 Glasert rødløk Anonymkode: fae36...0c3
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2017 #8 Skrevet 30. desember 2017 Hjemmelaget eplemos og rødvinssaus og rotmos. Nå ble jeg sulten! Anonymkode: fc30f...da4
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2017 #9 Skrevet 30. desember 2017 Slår et slag for den danske retten: Andebryst med rødkål, "brunede kartofler" og fløtesaus. Beste maten som finnes! Anonymkode: 01dd0...dc4
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2017 #10 Skrevet 30. desember 2017 Jordskokk pure. Saus kokt på fløte rødvin og litt av fettet fra anda. Anonymkode: 6cf9e...18c
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2017 #11 Skrevet 30. desember 2017 Har alltid appelsinsaus til, rotmos og så steker jeg eple -og vannmelonbiter i litt sukker og chili, veldig godt til! Anonymkode: 3dd41...893
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå