Anonym bruker Skrevet 28. desember 2017 #1 Skrevet 28. desember 2017 Jeg er ikke så god på sauser. Trenger råd. I og med at jeg bruker kalkunfilet og ikke hel kalkun , blir det vel ikke så mye kraft til å eventuelt ha i sausen? Anonymkode: d4aba...455
TinaK 1990 Skrevet 28. desember 2017 #2 Skrevet 28. desember 2017 Bruk en kyllingsaus. Les på pakningen.
Anonym bruker Skrevet 28. desember 2017 #3 Skrevet 28. desember 2017 Bretagne kyllingsaus er god Anonymkode: cd112...0d5
Anonym bruker Skrevet 28. desember 2017 #4 Skrevet 28. desember 2017 Fløtesaus👍🏻 Anonymkode: 7cd1a...3d2
Anonym bruker Skrevet 28. desember 2017 #5 Skrevet 28. desember 2017 Fløtesaus 👌🏻 Anonymkode: 3aa1e...3c4
Fandens Oldemor Skrevet 28. desember 2017 #6 Skrevet 28. desember 2017 Denne er veldig god: http://www.toro.no/vaare-produkter/kantarell-sjampinjongsaus/
Anonym bruker Skrevet 28. desember 2017 #7 Skrevet 28. desember 2017 Fløtesaus, og ta i det du måtte få av stekesjy Anonymkode: 8a4d1...3c1
Love my kidz Skrevet 28. desember 2017 #8 Skrevet 28. desember 2017 Jeg bruker en pose fløtesaus og blander med en pose viltsaus. Knallgodt!
frk Nilsen Skrevet 28. desember 2017 #10 Skrevet 28. desember 2017 ingen... finnes masse gode sauser som ikke er toro eller knorr
MammantilNurket Skrevet 28. desember 2017 #11 Skrevet 28. desember 2017 Deg er superlett å lage saus selv! Fres f.eks.litt løk, gulrot, selleri, hvitløk i smør. Ha i hel pepper, laurbærblad, sennepsfrø og urter du liker. Hell over vann med kyllingfond. Kok lenge og vel til du har kraft. Sil av. Smelt smør i kjele, ha i mel og rør sammen. Spe med kraften, og vips så har du saus. Topp med fløte eller en smørklatt, skal til med salt og pepper.
frk Nilsen Skrevet 28. desember 2017 #12 Skrevet 28. desember 2017 1 minutt siden, MammantilNurket skrev: Deg er superlett å lage saus selv! Fres f.eks.litt løk, gulrot, selleri, hvitløk i smør. Ha i hel pepper, laurbærblad, sennepsfrø og urter du liker. Hell over vann med kyllingfond. Kok lenge og vel til du har kraft. Sil av. Smelt smør i kjele, ha i mel og rør sammen. Spe med kraften, og vips så har du saus. Topp med fløte eller en smørklatt, skal til med salt og pepper. Du er alt for snill...
Anonym bruker Skrevet 28. desember 2017 #13 Skrevet 28. desember 2017 Fløtesaus og peppersaus blandet er også godt til kylling👍 Anonymkode: a4e60...12e
Anonym bruker Skrevet 29. desember 2017 #14 Skrevet 29. desember 2017 Hvis du vil lage saus selv, men ikke har nok kraft, bruk hønsebuljong. Smør og mel, så buljong (som er løst opp i vann) , så fløte. Smak til med litt salt og pepper. Grådig enkelt og grådig godt. Men uansett hva du velger, så ville jeg gått for fløtesaus til kalkun. Anonymkode: 99c82...bd3
Anonym bruker Skrevet 29. desember 2017 #15 Skrevet 29. desember 2017 fløtesaus Anonymkode: bd307...671
MammantilNurket Skrevet 29. desember 2017 #16 Skrevet 29. desember 2017 56 minutter siden, Anonym bruker skrev: Hvis du vil lage saus selv, men ikke har nok kraft, bruk hønsebuljong. Smør og mel, så buljong (som er løst opp i vann) , så fløte. Smak til med litt salt og pepper. Grådig enkelt og grådig godt. Men uansett hva du velger, så ville jeg gått for fløtesaus til kalkun. Anonymkode: 99c82...bd3 Enig. Hønsebuljong er ok, men synes den kan bli litt salt. Føler at fond gir en rundere smak 😊
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå