mirredutt Skrevet 25. desember 2017 #1 Del Skrevet 25. desember 2017 Har dere skallet på eller damper dere pinnekjøttet på skrellede poteter? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144337673-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-til-dere-som-damper-pinnekj%C3%B8ttet-p%C3%A5-poteter/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Håpet ble virkelighet! Skrevet 25. desember 2017 #2 Del Skrevet 25. desember 2017 Skallet må være på da smaken setter seg der først og om du skreller går de helt i oppløsning! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144337673-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-til-dere-som-damper-pinnekj%C3%B8ttet-p%C3%A5-poteter/#findComment-148626316 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mirredutt Skrevet 25. desember 2017 Forfatter #3 Del Skrevet 25. desember 2017 Var det jeg tenkte, men blir ikke skallet tykt og vanskelig å skrelle? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144337673-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-til-dere-som-damper-pinnekj%C3%B8ttet-p%C3%A5-poteter/#findComment-148626317 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Annanym Skrevet 25. desember 2017 #4 Del Skrevet 25. desember 2017 Potetene blir fantastiske på smak! Bare å glede seg😉. Skrellet blir ikke tykt og hardt, enkelt å skrelle. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144337673-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-til-dere-som-damper-pinnekj%C3%B8ttet-p%C3%A5-poteter/#findComment-148626332 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mirredutt Skrevet 25. desember 2017 Forfatter #5 Del Skrevet 25. desember 2017 Takk for svar, da går jeg og setter pinnekjøtt og poteter på damping 😊 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144337673-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-til-dere-som-damper-pinnekj%C3%B8ttet-p%C3%A5-poteter/#findComment-148626334 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. desember 2017 #6 Del Skrevet 25. desember 2017 Dette hørte jeg om for først gang i går, faktisk. Hvordan gjøres dette i praksis? Og blir ikke potetene sundkokt både av lengden på koking og tyngden av pinnekjøttet? (Beklager at jeg presser meg inn i tråden din hi, men her var det tydeligvis ekspertise på emnet) Anonymkode: 02249...fff Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144337673-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-til-dere-som-damper-pinnekj%C3%B8ttet-p%C3%A5-poteter/#findComment-148626346 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. desember 2017 #7 Del Skrevet 25. desember 2017 2 minutter siden, Anonym bruker skrev: Dette hørte jeg om for først gang i går, faktisk. Hvordan gjøres dette i praksis? Og blir ikke potetene sundkokt både av lengden på koking og tyngden av pinnekjøttet? (Beklager at jeg presser meg inn i tråden din hi, men her var det tydeligvis ekspertise på emnet) Anonymkode: 02249...fff Lurer på det samme... Er det bare mandel poteter som gjelder? Og skal ikke vannet koke? Potetene blir kokt i mange timer? Spennende å prøve noe nytt 👌🤗 Anonymkode: 36e33...14a Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144337673-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-til-dere-som-damper-pinnekj%C3%B8ttet-p%C3%A5-poteter/#findComment-148626347 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. desember 2017 #8 Del Skrevet 25. desember 2017 Vi brukte amadine poteter men er vel mandelpotet som blir nevnt i oppskrifter. Noen av potetene festet seg i bunnen av kjelen og gikk derfor litt i oppløsning men gode på smak allikevel. Trakk i 4 timer i vann under pinnekjøttet, anbefales! 👍 Anonymkode: 3a0b4...9ec Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144337673-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-til-dere-som-damper-pinnekj%C3%B8ttet-p%C3%A5-poteter/#findComment-148626358 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. desember 2017 #9 Del Skrevet 25. desember 2017 1 minutt siden, Anonym bruker skrev: Vi brukte amadine poteter men er vel mandelpotet som blir nevnt i oppskrifter. Noen av potetene festet seg i bunnen av kjelen og gikk derfor litt i oppløsning men gode på smak allikevel. Trakk i 4 timer i vann under pinnekjøttet, anbefales! 👍 Anonymkode: 3a0b4...9ec Her bruker vi pinner hent nederst, poteter og pinnekjøtt. Slipper at potetene fester seg Anonymkode: 1dc4e...287 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144337673-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-til-dere-som-damper-pinnekj%C3%B8ttet-p%C3%A5-poteter/#findComment-148626359 Del på andre sider Flere delingsvalg…
soleia Skrevet 25. desember 2017 #10 Del Skrevet 25. desember 2017 Prøvde det for første gang i går, og det blei veldig godt! Eg skrella potetene først, og det gjekk ganske bra det og. Dei fleste såg heile ut då eg skulle ta dei opp, men mange sprakk då eg tok i dei. Ikkje så rart etter mange timar på komfyren. Eg hadde forresten rist heilt i botnen på panna. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144337673-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-til-dere-som-damper-pinnekj%C3%B8ttet-p%C3%A5-poteter/#findComment-148626437 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mirredutt Skrevet 25. desember 2017 Forfatter #11 Del Skrevet 25. desember 2017 Jeg la mandelpoteter med skallet på i bunnen av gryta og hadde pinnekjøttet oppå. Fylte på 50/50 med vann og øl. To poteter sprakk, resten var helt fine og smakte nydelig! Saltet og fettet fra kjøttet gjør vel at de holder formen. Dampet kjøttet i 4 timer. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144337673-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-til-dere-som-damper-pinnekj%C3%B8ttet-p%C3%A5-poteter/#findComment-148626940 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå