Anonym bruker Skrevet 22. desember 2017 #1 Skrevet 22. desember 2017 Kjøpte to vaniljestenger på sånn glassrør for sikkert 3-4 år siden, har igjen en jeg tenkte å bruke i karamellpudding. Kan ikke se at det står noen best før dato. Burde jeg kjøpe ny? Anonymkode: a4d21...d88
Anonym bruker Skrevet 23. desember 2017 #2 Skrevet 23. desember 2017 Er de myke fremdeles og har ligget noenlunde kaldt så kan du sikker bruke dem fremdeles. Men har de tørket inn og blitt harde så er det kanskje lurt å kjøpe nye, i hvert fall til karamellpuddingen. Men de gamle kan du sikkert bruke til å lage vaniljesukker (kjør dem med sukker i blenderen). Anonymkode: d7997...ba3
Lektor Doppler med tillegg Skrevet 23. desember 2017 #3 Skrevet 23. desember 2017 Er de harde så slå litt kokende vann over og la den ligge en times tid.
Anonym bruker Skrevet 23. desember 2017 #4 Skrevet 23. desember 2017 Takk for svar 😊. Dette var sånne brune harde som ikke lå kaldt i butikken, så har oppbevart dem i matskapet i romtemperatur 🤔. Kanskje jeg kjøper ny for sikkerhets skyld 😊. Lurer også på om man pleier å bruke både frø og stang... vant med vaniljesukker, men nå ønsker jeg den ekte vaniljesmaken 😊 Hi Anonymkode: a4d21...d88
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå