Gå til innhold

Kjøttdeig vs. Karbonadedeig.


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Vi er så mange (to voksne, to tenåringer og to barneskolebarn) at når vi lager den type mat trenger vi gjerne 2-3 pakker, litt etter hva vi lager.

Da jeg lagde taco forrige helg hadde jeg en pakke kjøttdeig, en pakke karbonadedeig og en pakke kvernet svinekjøtt. 

Jeg synes bare karbonadedeig blir litt tørt, og dyrt. Så jeg blander. Skal jeg lage f.eks pizza har jeg en pakke kjøttdeig og en pakke karbonadedeig.

Bruker kjøttdeig/karbonadedeig til middag i snitt to ganger i uken. Forrige uke var det en dag med taco og en dag med lasagne, til sammen gikk det da forrige uke to pakker karbonadedeig, to pakker kjøttdeig og en pakke svinekjøttdeig.

Anonymkode: 6d206...80f

Annonse

Annonse

15 timer siden, Lessismore skrev:

Noen som faktisk har laget karbonader av karbonadedeig, og vil dele oppskrift? Mine blir bare tørre og harde. 

Jeg synes de får en kjip og hard konsistens med en gang man begynner å spe deigen, så vi lager kjøttkaker/karbonader kun ved å blande inn salt, pepper og Ev annet krydder vi ønsker oss. De faller noen få ganger litt fra hverandre, men det er ikke noe problem for oss. 

Steker fin stekeskorpe på dem og legger kjøttkakene i sausen, karbonader i ildfast form mens tilbehøret lages. 

Nå må det innrømmes at det er mannen min som lager dem, så skal høre med ham om han har noe annet «tjyvtriks» som gjør at de ikke blir tørre. 

Anonymkode: a25b2...f1b

2 minutter siden, Frida_22 skrev:

Vi syns kjøttdeig smaker best alle mann, men jeg bruker karbonadedeig og tilsetter 1-2 ss rapsolje for å etterligne kjøttdeigsmaken. Sunnere alternativ som smaker godt!

Så kjøttdeig smaker raps? 

Anonymkode: 8bce4...dcf

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...