Anonym bruker Skrevet 11. desember 2017 #1 Skrevet 11. desember 2017 Jeg skal lage sylte av ribbe. Prøvde å lage sylte i fjor, men alle oppskriftene har så mye krydder. Ingen av oss likte sylta. Likte sylta mor og far lagde i gamledager, masse kjøttsmak og lite krydder. Men de husker jo ikke oppskrift og mengde og er usikker på krydderet. Far mente kanskje den var uten ingefær.. hmm.. Bare salt og pepper blir kanskje kjedelig 😉 Anonymkode: 10995...97e
Anonym bruker Skrevet 11. desember 2017 #2 Skrevet 11. desember 2017 Hva med å kutte kraftig ned på krydderet? Og svin gjør seg best være med salt og pepper synes jeg da Anonymkode: 296b7...df2
Kaffekjerring Skrevet 11. desember 2017 #3 Skrevet 11. desember 2017 Jeg prøvde meg på Coop Mega sin sylte i helga, laget av tynnribbe. Jeg liker kryddersmaken, men syns det ble mer ribberull enn julesylte. Min mor lagde verdens beste sylte, men så døde hun når jeg var 11 og da er det på en måte vanskelig å få tak i familieoppskrift...😊
Anonym bruker Skrevet 11. desember 2017 #4 Skrevet 11. desember 2017 Nesten litt fristet til å bare bruke salt og pepper og gelatinpulver, men blir vel ikke syltesmak da kanskje 🤔. Gilde påleggssylte har ok smak, men står jo kun krydder, ikke hva slags.. 😊 Hi Anonymkode: 10995...97e
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå