Anonym bruker Skrevet 10. desember 2017 #1 Skrevet 10. desember 2017 Gidder ikke butikken nå. Anonymkode: db0e6...b30
tante grusom master of law Skrevet 10. desember 2017 #2 Skrevet 10. desember 2017 Ja, hvis det er seterrømme. Lettrømme vil bli kornete.
Anonym bruker Skrevet 10. desember 2017 #3 Skrevet 10. desember 2017 Pokker. Har bare lettrømme. Anonymkode: db0e6...b30
Yellow Brick Road Skrevet 10. desember 2017 #4 Skrevet 10. desember 2017 Du kan bruke lettrømme, men må være veldig forsiktig med å varme den for mye. Det er alltid en sjanse for at den korner seg, men jeg bruker lettrømme til det meste, og det går stort sett bra. Skal den koke en stund med krydder etc, ville jeg ikke brukt lettrømme.
Anonym bruker Skrevet 10. desember 2017 #5 Skrevet 10. desember 2017 Det blir litt som å bruke melk i stede for fløte. Det går jo, men det hever ikke akkurat smaken. Anonymkode: d9a61...8ef
Anonym bruker Skrevet 10. desember 2017 #6 Skrevet 10. desember 2017 Rømme er og litt surere i smaken enn creme fraiche Anonymkode: dd98b...c01
Anonym bruker Skrevet 10. desember 2017 #7 Skrevet 10. desember 2017 Rømme tåler ikke varmebehandling særlig bra Anonymkode: a92ef...f41
Anonym bruker Skrevet 10. desember 2017 #8 Skrevet 10. desember 2017 Bestilte en pizza Anonymkode: db0e6...b30
Anonym bruker Skrevet 10. desember 2017 #9 Skrevet 10. desember 2017 3 minutter siden, Anonym bruker skrev: Bestilte en pizza Anonymkode: db0e6...b30 Hadde nok gått fint med rømme. Mange retter skal ha rømme i seg (og skal attpåtil koke lenge!) Anonymkode: fc8b2...a2c
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå