Gå til innhold

Pastasaus, kan jeg bruke rømme istedet for crème fraiche?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Gidder ikke butikken nå. 

Anonymkode: db0e6...b30

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ja, hvis det er seterrømme. Lettrømme vil bli kornete.

Skrevet

Pokker. Har bare lettrømme. 

Anonymkode: db0e6...b30

Skrevet

Du kan bruke lettrømme, men må være veldig forsiktig med å varme den for mye. Det er alltid en sjanse for at den korner seg, men jeg bruker lettrømme til det meste, og det går stort sett bra. Skal den koke en stund med krydder etc, ville jeg ikke brukt lettrømme. 

Skrevet

Det blir litt som å bruke melk i stede for fløte. Det går jo, men det hever ikke akkurat smaken. 

Anonymkode: d9a61...8ef

Skrevet

Rømme er og litt surere i smaken enn creme fraiche

Anonymkode: dd98b...c01

Skrevet

Rømme tåler ikke varmebehandling særlig bra 

Anonymkode: a92ef...f41

Skrevet

Bestilte en pizza :)

Anonymkode: db0e6...b30

Skrevet
3 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Bestilte en pizza :)

Anonymkode: db0e6...b30

Hadde nok gått fint med rømme. Mange retter skal ha rømme i seg (og skal attpåtil koke lenge!)

Anonymkode: fc8b2...a2c

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...