Gå til innhold

Hva er forskjell på Rømme og Creme fraiche?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Seterrømme og creme fraiche original er same shit, dufferent wrapping. På lettvariantane er det skilnad. Eg brukar lett creme fraiche i varm mat då den toler koking. Til kald mat er lettrømme like godt, og eg meinar også å vere informert om at det er mindre tilsetjingsstoff i den.

Jeg bruker rømme til dip, på vaffel, blande med majones for saus til pastasalat. Generelt til kalde retter.

Creme fraiche bruker jeg i gryteretter, og ting som varmebehandles😊

 

 

Anonymkode: 8ecdb...e67

26 minutes ago, amandine said:

Rømme er litt mer syrlig, og crème fraiche er homogenisert.

Regner med det er homogeniseringen som gjør at crème fraiche egner seg bedre til koking. 

Dette. Pluss forskjell i fettprosent.

Anonymkode: 5fa64...03d

Annonse

1 time siden, ☆☆☆ skrev:

Seterrømme og creme fraiche original er same shit, dufferent wrapping. På lettvariantane er det skilnad. Eg brukar lett creme fraiche i varm mat då den toler koking. Til kald mat er lettrømme like godt, og eg meinar også å vere informert om at det er mindre tilsetjingsstoff i den.

Mindre enn i creme fraiche?

Anonymkode: 32c92...6ec

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...